Connect with us

Life Style

Organizarea unei înmormântări are o importanță deosebită

Redactia Radar de Media

Published

on

Moartea unei persoane dragi din familie, prieten sau cunoscut aduce o senzație copleșitoare și dureroasă. Aceste sentimente emoționale, dureroase deseori îngreunează planificarea de înmormântare, aceasta devenind o sarcină dificilă.

Planificarea de înmormântare o puteți face mult mai ușor cu ajutorul firmelor de servicii funerare care oferă servicii profesionale.

Funerare Rainbow Dorobanțu oferă servicii funerare profesionale, complete. Fiecare client are posibilitatea de a alege din diferite pachete funerare. Acestea sunt stabilite pentru a corespunde bugetului clientului în care se poate încadra cu cheltuielile pentru organizarea înmormântarii. Toate pachetele de înmormântare și serviciile oferite sunt profesionale.

Echipa noastră vă îndrumă la fiecare pas pentru a planifica înmormântarea într-un mod tradițional sau pentru varianta alternativă pentru clienții care aleg incinerarea.

Pentru a planifica înmormântarea, echipa noastră poartă o discuție cu familia îndoliată despre serviciile funerare pe care fiecare client le cere, despre dorințele familiei, tradițiile și chiar despre anumite cerințe religioase. Prin comunicarea cu clientul, firma de pompe funebre București va ști exact așteptările pe care acesta le are.

În urma discuției purtate telefonic, prin mail sau la sediul firmei se va stabili dacă clientul dorește o înmormântare tradițională sau o cerere pentru incinerare. Tot prin consultanța dintre client și prestar se vor pune la punct următoarele aspecte: alegerea sicriului și a celorlalte accesorii funerare, aranjamentele florale și florile pentru coroane funerare și pachetele funerare care sunt făcute pentru toate categoriile de cetățeni.

Firma noastră oferă și servicii funerare personalizate sau pachete funerare de lux pentru a îndeplini așteptările tuturor clienților.

Prețurile sunt stabilite în funcție de serviciul funerar oferit, toate tarifele sunt stabilite corect fără a  profita de necazul care s-a abătut peste familia îndoliată.

Pentru mai multe detalii și întrebări firma noastră oferă consultanță gratuită la orice oră.

Rainbow Dorobanțu este o firmă de pompe funebre care oferă transport funerar internațional cu autovehicule speciale, acreitate. Sediul firmei se află în București.

Mai multe informații: Adresa București, Str. Leoata nr. 14, sector 6

Email: funerarerainbow@yahoo.ro

Telefon: 0753.30.40.50

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending