Connect with us

Radio

„Oriental Cafe”, un produs unic, original si invocator pe piata de media din Romania

Published

on

Emisiunea doreste sa sparga barierele culturale si sa treaca dincolo de clisee, idei preconcepute, superficialitate si propaganda media, pentru a prezenta Orientul Mijlociu intr-un mod echidistant, obiectiv, oferind celor interesati informatii pe care nu le-ar putea gasi in alt loc despre cultura, religiile, modul de viata, arta si istoria tarilor din zona!

De asemenea, „Oriental Cafe” se doreste a fi si o portavoce a oamenilor veniti din Orientul Mijlociu in Romania, pentru a-si prezenta experientele de viata, problemele si dorintele, intr-o lume in care dialogul devine tot mai tensionat, si comunicarea aproape inexistenta!

Misiunea „Oriental Cafe” este simpla: sa fie sursa numarul unu de informatie obiectiva despre Orientul Mijlociu, sa ofere tuturor celor interesati o alta perspectiva decat cea negativa prezentata zi de zi in media interna si internationala, totul intr-un cadru placut asezonat cu muzica buna, si invitati de calitate! In fiecare vineri de la ora 20, la www.radiolynx.ro cu Andrei Bercheanu!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending