Ornamente de Crăciun pentru o școală frumoasă la Polus Center Cluj - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Ornamente de Crăciun pentru o școală frumoasă la Polus Center Cluj

Published

on

Astazi are loc la la Polus Center  o expoziție cu vânzare de ornamente de Crăciun realizate de copiii unei școli din județul Alba. Cu fondurile strânse de micuți se va moderniza o sală de clasă.
În data de 19 decembrie, în zona de food court a centrului comercial, elevii de la Școala Avram Iancu din localitatea Unirea, județul Alba, îi așteaptă pe clienții Polus Center la o expoziție cu vânzare de ornamente de Crăciun. Micuții și-au pus la încercare talentul, îndemânarea și creativitatea pentru a realiza aceste decorațiuni, iar fondurile strânse din comercializarea acestora vor fi folosite pentru parchetarea sălii de informatică.
”Ne este cunoscut faptul că de cele mai multe ori, condițiile pe care le oferă anumite școli din țara noastră nu sunt tocmai propice pentru mediul didactic. În prag de sărbători, îi invităm pe toți clujenii cu suflet să contribuie la acest eveniment, ajutându-i pe micuții de la Școala Avram Iancu să poată studia în condiții decente.” – a declarat Răzvan Alistar – PR Officer, Polus Center Cluj.
Expoziția cu vânzare a ornamentelor de Crăciun, are loc miercuri, 19 decembrie între orele 10.00-19.00, în zona de food court a centrului comercial.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.
Biroul de presă al Polus Center Cluj

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending