Otilia Billionera, învinsă de Diana Belbiță la duel! Show-ul a fost lider de audienta

0
770

A fost o onoare pentru mine să mă lupt cu Diana Belbiță!”, a spus Otilia chiar după ce a ieșit din primul show televizat la care a participat vreodată, Ferma – Un nou început!. Încă de la început, concurenții nu au crezut că va rezista atât de mult în show, însă i-a surprins pe toți și a reușit să se surprindă chiar și pe ea însăși cu rezistența și adaptabilitatea la noile condiții.

În primele șase săptămâni, Otilia a trebuit să se obișnuiască cu greul: de la toate condițiile pe care le are în viață, a ajuns direct la cabana bandiților, unde a trebuit să se descurce fără apă, toaletă și să locuiască 24 de ore din 24 cu alți cinci concurenți pe care nu îi cunoștea. Au ajuns să fie o familie și au făcut tot posibilul să își mențină alianța chiar și atunci când s-au întors în fermă. Însă planul lui Moroșanu de a elimina un bandit a reușit joi seara, iar Diana Belbiță a scos-o pe Otilia din cursa pentru premiul de 50.000 de euro.

 

Românii au ales Ferma – Un nou început! joi seara!

Joi seara, românii au ales Ferma – Un nou început! Emisiunea a fost lider absolut pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a fost lider detașat, cu 10.7 puncte de rating și 31.6 % share, în timp ce televiziunea de pe locul secund , ANTENA 1, a avut rezultate de aproximativ trei ori mai mici 3.7 puncte de rating și 11.0% share. La nivel național, peste 1.6 milioane au urmărit ediția de joi seara. În minutul de aur de la ora 21:44, 1.9 milioane de români urmăreau petrecerea fermierilor de Paste alături de Feli.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dumneavoastră!
Introduceți aici numele dumneavaostră.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.