Otilia lanseaza o noua versiune a piesei„Nights In Marrakesh”, in colaborare cu Onur Betin& Mert Hakan  - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Otilia lanseaza o noua versiune a piesei„Nights In Marrakesh”, in colaborare cu Onur Betin& Mert Hakan 

Published

on

La o săptămână de la lansarea „ Nights In Marrakesh„, Otilia vine cu o nouă versiune a piesei, în colaborare cu Onur Betin și Mert Hakan, doi artiști cunoscuți din Turcia.

O piesă dance, plină de mister și senzualitate, remixul de la „ Nights In Marrakesh” cu siguranță își va găsi locul în playlistul oricui.

 «Nights In Marrakesh» este o piesă specială pentru mine, o piesă pe care mi-am dorit-o încă de când am început colaborarea cu Roton. Sper să fie pe placul tuturor fanilor mei și să îi surprind și de această dată”, a declarat Otilia.

Cu peste 88 de milioane de streamuri pe Spotify și 1,8 miliarde de vizualizări pe YouTube, Otilia se bucură din plin de statutul de artist internațional, piesele sale reușind să se claseze de fiecare dată în topuri muzicale din mai multe țări.

Mert Hakan este unul dintre cei mai cunoscuți producători și DJ din Turcia, piesele sale generând milioane de streamuri la nivel mondial. Cu un background de peste 20 de ani de activitate în industria muzicală, Onur Betin se bucură printre artiștii de renume din Turcia.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending