Connect with us

Emisiuni

Otrava din alimente şi celebrarea Regelui la Londra, duminică, la În Premieră la Antena 3

Published

on

Ce-şi mai pune românul pe masă, dimineaţa, la prânz şi seara? „Reziduuri de antibiotice, pesticide liposolubile, excese mari de fosfor, amidon şi emulsii de colagen, de intestine, de oase”, spun specialiştii. Şi uneori, pe post de garnitură, produse alterate. 

Ce au de spus autorităţile? Răspunsul lor vine sub formă de întrebare: „Aţi avut vreo problemă de sănătate, din cauza acestor pesticide pe care le incriminaţi dumneavoastră?”. Deci putem mânca şi pesticid, şi antibiotic. Otrava noastră cea de toate zilele, În Premieră, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

 

„Regele Mihai, la încoronarea din 1937 a Regelui George al VI-lea, s-a gândit să ofere şi fetiţelor un cadou. Atât Regina Elisabeta, pe atunci Principesă, şi sora ei Margaret au primit câte o păpuşă. La vizita aceea, el avea 16 ani”, povesteşte Principele Radu.

75 de ani mai târziu, regele Mihai se întoarce la Curtea Reginei Elisabeta a II-a, pentru a fi celebrat. El a rămas singurul monarh în viaţă care a primit Ordinul Victorian de la Regele George al VI-lea. România onorată la Londra, cel de-al doilea material În Premieră, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending