Out Of My League - o piesă pentru cei care mai cred în dragoste - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Out Of My League – o piesă pentru cei care mai cred în dragoste

Published

on

Poate că nu avem cea mai frumoasă zi din acest an din punct de vedere al vremii de afară, dar putem spune că avem o zi superbă datorită noii piese lansate de Brando și Keisza – un duo recunoscut și lăudat pentru vocile speciale.

Iar succesul amândurora confirmat în carierele solo nu poate fi decât încă un semn de bun augur al acestei colaborări. Out Of My League îmbină timbrul unic al lui Brando cu vocea caldă a artistei din Canada, Kiesza.

Este o piesă pentru toți cei care cred că dragostea adevărată există, că ea poate fi găsită, în timp ce liniile piesei pot fi cântate și îndrăgite de absolut oricine. Out Of My League este una dintre piesele preferate pe care le-am lansat până în acest moment. Întreg procesul de creație a fost foarte smooth și simt că totul s-a aliniat în așa fel încât să iasă cât se poate de bine. Avedon, Cody și cu mine chiar ne doream să lucrăm la o piesă cu vibe-uri tropicale care să ne aducă înapoi în zilele în care nu eram în carantină și ne aflam pe o plajă în Belize, savurând niște margarita sub soarele din Caraibe.

Printr-un noroc, Kiesza – care este prietenă bună cu Cody – se afla în același loc cu noi și a trecut să ne salute. Vizita ei s-a transformat într-o sesiune în toată regula, care a dus la nașterea acestui duet impresionant. Cred că fanii noștri vor iubi această piesă și de-abia aștept să aud feedback-ul oamenilor din toată lumea”, spune Brando. Brando este un cântăreț și compozitor din California, care se inspiră constant din numeroase influențe muzicale, pe care le-a testat pe parcursul anilor săi de formare. Printre piesele sale pe care trebuie neapărat să le asculți, menționăm hit-ul „Body”, în colaborare cu duo-ul canadian Loud Luxury, care are peste 200 de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 850 de milioane de stream-uri pe Spotify.

De asemenea, colaborarea cu Don Diablo, materializată prin piesa „Congratulations”, a adunat mai mult de 45 de milioane de stream-uri pe Spotify. Out Of My League aproape că s-a creat singură. Am trecut în vizită la studio pentru a-l saluta pe prietenul meu, Cody. Nu știam că Brando sau Avedon vor fi acolo. Piesa încă se afla în primele stagii, dar mi-a plăcut așa de mult încât nu m-am putut abține să nu scriu și să vreau să fiu parte din ea.

Până la finalul zilei, aveam deja această piesă incredibilă, de care sunt tare mândră, spune Kiesza. Kiesza a devenit instant un star în industria muzicală în 2014, odată cu lansarea piesei  Hideaway, care s-a aflat în topuri în întreaga lume, cu peste un miliard de stream-uri înregistrate. Același lucru s-a întâmplat și cu albumul ei  Sound Of A Woman, muzica sa adunând recunoștință și suport atât din partea unor brand-uri mari, precum Fendi, cât și din partea unor mari artiști, ca Skrillex și Diplo, Duran Duran și Joey Bada$$.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending