OVB Romania iti rezerva cele mai bune servicii medicale din Romania

0
199

Privesc in jur si observand vulnerabilitatea fiintei umane sunt sigura ca asigurari de sanatate OVB Romania iti prelungesc viata si te ajuta sa iti recapeti sanatatea.

Ieri, in institutia in care lucrez a intrat cu sirenele pornite salvarea. Nu mi-am dat seama ce se intampla, decat in momentul in care l-am vazut pe cel care lucreaza la intretinere pe targa. L-au luat ca mort si ni s-a spus ca a fost conectat pe loc la aparate, iar daca echipajul intarzia cateva minute, ar fi murit. L-am sprijinit  sa nu cada si sa nu se loveasca mortal cu capul de beton doi elevi din clasa a zecea, care au chemat salvarea inainte sa ne anunte pe noi, profesorii, fiindca au evaluat corect situatie si si-au dat seama cat era de grava.

Prietena mea se trezeste in fiecare noapte cu pleoapele lipite si cu ochiul rosu, plus senzatia ca are nisip in el. S-a prezentat la un cabinet de oftalmologie din orasul resedinta de judet si i-au dat lacrimi artificiale si un gel care nu se mai fabrica de 5 ani la noi in tara.

Acum singura ei speranta a ramas un cabinet particular sau o clinica de profil din Bucuresti. Apar microbi noi, rezistenti la toate medicamentele existente pe piata, fiindca am gresit in trecut luandu-le fara prescriptie medicala. O asigurare de sanatate buna, mediata de experti onesti valoreaza aur. Ea ajuta pe posesorul ei sa isi prelungeasca viata.

Cand vezi ca prieteni de aceeasi varsta cu tine au probleme grave cu tensiunea, cu vederea, cu inima, cu diabetul sau plamanii, fii intelept si cauta cele mai bune asigurari de sanatate!

Eu am citit mult inainte de a alege firma care sa imi medieze asigurarea de sanatate si sa va spun ce pasi am urmat sa o gasesc!

  1. Am citit articole despre asigurari postate pe cele mai de incredere bloguri. Asa am descoperit materialul Ovb allfinanz Romania mediaza cele mai bune asigurari de locuinte pe Blogatu.ro si a fost o placere sa il citesc datorita continutulul bogat de informatii si modulul placut si persuasiv in care este scris.
  2. Mi-am luat notite, marcand cele mai importante aspecte despre mediatorul numarul 1 de asigurari din Romania si iata ce m-a determinat sa aleg OVB Romania:

-experienta de broker asigurari de succes in tara si pe piata internationala de profil. OVB se ocupa de medierea asigurarilor de peste 40 de ani in tarile europene si de 14 ani in tara noastra.

-milioanele de clienti satisfacuti de-a lungul anilor. Asa se explica longevitatea firmei in domeniul asigurarilor. Un broker neserios, care nu mediaza asigurari avantajoase,  nu rezista decenii pe piata.

OVB nu intra in randul brokerilor de care auzi anul acesta si dispar anul viitor, ci puteti sa stabiliti un parteneriat de decenii cu reprezentantii sai.

-are o gama variata de asigurari si conditii de asigurare la standarde internationale. Prin intermediul expertilor financiari de la OVB va puteti asigura: casa, viata, sanatatea, bunurile de folosinta indelungata si o pensie facultativa consistenta.

-in cazul asigurarilor de viata sau de sanatate, daca nu ne intampla nimic rau, asiguratul isi primeste banii inapoi cu beneficii cu tot la sfarsitul perioadei de asigurare. Politele de asigurare mediate de OVB devin in acest mod si instrumente de economisire, la fel de bine ca asigurari de sanatate, de viata sau de pensie facultativa.

  1. Am citit evaluarile online ale clientilor si explicatii de pe site-ul OVB. Iata ce cuvinte de recunoastinta am citit de la cei care s-au bucurat de asigurarile de sanatate OVB: „M-am imbolnavit grav fara sa stiu din timp. Semne au fost multiple, dar le-am ignorat. Asigurarea de sanatate o facusem la indemnul sotului care nu sta o clipa fara asigurari. Am trecut prin cea mai grea perioada a vietii, fiindca investigatiile necesitau sa fie urgentate, iar la stat timpul de asteptare era de 3-4 luni. Asigurarea de sanatate mi-a deschis insa portile clinicii private si timpul de asteptare s-a scurtat mult. Asa am reusit sa ma operez la timp si sa stau intr-o rezerva aerisita cu doua paturi. Am inceput munca, fiindca mi-am revenit rapid datorita asigurarii de sanatate OVB Romania.” (M.L, ziarist)./”Datorita asigurarii de sanatate OVB Romania m-am internat la cea mai buna clinica privata din tara si am primit cele mai bune ingrijiri. Langa rezerva mea se afla sala de gimnastica medicala prevazuta cu cele mai noi aparate de gimnastica de recuperare. In prezent merg fara probleme datorita politei de asigurare de sanatate OVB Romania.” (T.M, fotbalist)
  2. Am intrat pe site-ul OVB si am citit toate informatiile despre activitatea acestor brokeri de asigurari. Am luat datele de contact si am solicitat informatii de la un expert finanicar.
  3. Am facut o asigurare de sanatate, una de locuinta si una de pensie facultativa si acum stau fara griji.

Luna de luna ma bucur sa stiu ca banii se strang in contul meu, iar in cazul in care ma imbolnavesc, am din start rezervat un loc la cele mai bune clinici de profil din tara.

Mai bine sa ai asigurare de sanatate si sa nu ai niciodata nevoie de ea, decat sa descoperi ca esti grav bolnav si ca nu ai bani suficienti sa te tratezi!

Comentarii