OVB te scuteste de grija zilei de maine !

0
316

În vremurile grele, oamenii sunt terorizati de grija ca nu au ce pune pe masa a doua zi sau ca vor ramane in intuneric, fara apa sau caldura. Hrana, facturile, medicamentele, plata chiriilor sau a ratelor ii terorizeaza. Pe fondul cheltuielilor cotidiene, fiindca nu poate ramane gol cosul zilnic, se produc adesea si imbolnavirile.

Ce poti sa faci, cand abia te descurcai, sanatos fiind si constati ca luna viitoare trebuie sa iti cumperi si medicamente, iar venitul se diminueaza cat stai in concediu medical, sa iti revii?

Da, este greu, dar speranta te tine pe linia de plutire. Astepti ca dupa rau sa vina binele si dupa furtuna sa apara soarele.

Insa fara sa privim negativ situatia, poti capata o boala care sa te chinuiasca ani de zile si sa fii nevoit sa adopti un stil de viata sanatos, sa o poti controla.

Asa este diabetul pentru care ai nevoie de dispozitiv inteligent de masurare a glicemiei si de alimente sanatoase.

Zilele trecut am vorbit cu o colega, care era foarte suparata fiindca i s-a spus ca are mari probleme cu glanda tiroida si i s-a recomandat schimbarea stilului de viata.

  • Imi puteti spune, va rog, ce as putea sa schimb? Alerg la trei scoli sa imi fac norma didactica, am grija si de fetite, gatesc aproape zilnic, fac curat si dorm din ce in ce mai putin. La nimic nu pot renunta. Nu am mai citit o carte de nu stiu cand si la film nu am mai mers, de cand ma curta sotul.

Ii ascult confesiunea si o asigur ca OVB scuteste tot romanul de grija zilei de maine.

Prin intermediul consultantilor financiari OVB Romania toate ingrijorarile financiare dispar, fiindca veti obtine cele mai bune asigurari de sanatate, de viata, de bunuri sau locuinte si de pensii private.

Nimeni nu isi doreste sa se imbolnaveasca. Nici tanara mea colega, mama a doua fetite micute, care au mare nevoie de ea nu si-a dorit, iar acum se teme de multe. Iata lista completa a ingrijorarilor care o imbolnavesc si mai tare:

  • Diminuarea veniturilor din timpul concediilor medicale, in situatia in care are de luat lunar un tratament scump
  • Teama ca va claca sau isi va pierde postul, fiindca nu este titular si nu va  avea dreptul nici la concediu medical

  • Frica de spitalizare in unitati din care se poate alege cu microbi pe care sa ii duca acasa fetitelor.

Ce ar rezolva o asigurare de sanatate?

  1. O suma lunara ca ajutor financiar, in cazul in care nu ar mai putea lucra din cauza bolii. Da, nu ar sta toti patru in salariul sotului, fiindca nici nu doreste sa se gandeasca la asta. In prezent, nu le ajung doua salarii, fiindca are doi copii in scoala, iar facturile si intretinerea consuma multe resurse.
  2. Ingrijiri medicale de calitate premium, in clinicile private, dotate cu aparatura si medici care au participat la congrese internationale si cursuri de formare. Sunt spitale foarte curate, dotate cu aparatura la standarde internationale.
  3. Restituirea sumei la sfarsitul perioadei contractuale, esalonat sau toata in acelasi timp. Banii dati lunar se capitalizeaza si asiguratul va avea de castigat.

Cu OVB Romania poti asigura orice. Ma sperie numarul urias al caselor care ard in ultimul timp. Ba sobe nematurate, ba centrale defecte sau scurgeri de gaze cert este ca oamenii raman sub cerul liber si nu au nici locuintele asigurate.

OVB domina piata internationala a asigurarilor de 40 de ani, avand zeci de milioane de clienti supermultumiti in cele 14 state europene.

Asigurarea de viata o asimileaza pe cea de sanatate si aduce si beneficii in plus. In cazul decesului asiguratului, familia este asigurata pentru o perioada si se pot deconta si cheltuielile facute cu repatrierea sau pregatirea defunctului pentru inhumare.

Fara asigurare poate ca apartinatorii nu si-ar permite sa solicite servicii premium unei firme de pompe funebre si totul ar cadea pe umerii sotiei, copiilor, fratilor si surorilor. Semnarea unei polite de asigurare de viata este un act responsabil si de maxima generozitate.

Poate ca ar trebui sa ne gandim serios la asta, toti cei trecuti de 40 de ani. Nu ca am fi asa de batrani, dar au loc atatea accidente in lume si apar atatea boli si noi suntem extrem de vulnerabili. Este imoral sa plecam grabiti din lume si sa ii lasam pe cei dragi cu datorii uriase.

Stiu, va negati moartea si cine nu ar face-o! Dar asigurarea de viata este utila si in cazul unei imbolnaviri sau pierderii totale sau partiale a capacitatii de munca.

Vei beneficia de aceleasi ingrijiri atente in clinicile private ca in cazul asigurarii de sanatate.

Lunar ti se ofera o suma de supravietuire, in cazul in care nu mai poti lucra si nu cazi pe capul familiei.

Poate ca sunt violent de cinica, dar nu este deloc placut sa ai un bolnav in familie si veniturile sa scada.

Tu sa fii sanatos si nu ai nimic de pierdut cu o asemenea asigurare!

La sfarsitul contractului primesti tot ce s-a strans si vei fi pe deplin multumit.

Nu mai sta pe ganduri, fiindca orice minut pierdut se poate rasfrange dureros asupra ta. Lipsa asigurarii din buzunar va genera multe alte lipsuri dureroase.

Comentează aici: