Connect with us

Business

OVB te scuteste de grija zilei de maine !

Redactia Radar de Media

Published

on

În vremurile grele, oamenii sunt terorizati de grija ca nu au ce pune pe masa a doua zi sau ca vor ramane in intuneric, fara apa sau caldura. Hrana, facturile, medicamentele, plata chiriilor sau a ratelor ii terorizeaza. Pe fondul cheltuielilor cotidiene, fiindca nu poate ramane gol cosul zilnic, se produc adesea si imbolnavirile.

Ce poti sa faci, cand abia te descurcai, sanatos fiind si constati ca luna viitoare trebuie sa iti cumperi si medicamente, iar venitul se diminueaza cat stai in concediu medical, sa iti revii?

Da, este greu, dar speranta te tine pe linia de plutire. Astepti ca dupa rau sa vina binele si dupa furtuna sa apara soarele.

Insa fara sa privim negativ situatia, poti capata o boala care sa te chinuiasca ani de zile si sa fii nevoit sa adopti un stil de viata sanatos, sa o poti controla.

Asa este diabetul pentru care ai nevoie de dispozitiv inteligent de masurare a glicemiei si de alimente sanatoase.

Zilele trecut am vorbit cu o colega, care era foarte suparata fiindca i s-a spus ca are mari probleme cu glanda tiroida si i s-a recomandat schimbarea stilului de viata.

 • Imi puteti spune, va rog, ce as putea sa schimb? Alerg la trei scoli sa imi fac norma didactica, am grija si de fetite, gatesc aproape zilnic, fac curat si dorm din ce in ce mai putin. La nimic nu pot renunta. Nu am mai citit o carte de nu stiu cand si la film nu am mai mers, de cand ma curta sotul.

Ii ascult confesiunea si o asigur ca OVB scuteste tot romanul de grija zilei de maine.

Prin intermediul consultantilor financiari OVB Romania toate ingrijorarile financiare dispar, fiindca veti obtine cele mai bune asigurari de sanatate, de viata, de bunuri sau locuinte si de pensii private.

Nimeni nu isi doreste sa se imbolnaveasca. Nici tanara mea colega, mama a doua fetite micute, care au mare nevoie de ea nu si-a dorit, iar acum se teme de multe. Iata lista completa a ingrijorarilor care o imbolnavesc si mai tare:

 • Diminuarea veniturilor din timpul concediilor medicale, in situatia in care are de luat lunar un tratament scump
 • Teama ca va claca sau isi va pierde postul, fiindca nu este titular si nu va  avea dreptul nici la concediu medical

 • Frica de spitalizare in unitati din care se poate alege cu microbi pe care sa ii duca acasa fetitelor.

Ce ar rezolva o asigurare de sanatate?

 1. O suma lunara ca ajutor financiar, in cazul in care nu ar mai putea lucra din cauza bolii. Da, nu ar sta toti patru in salariul sotului, fiindca nici nu doreste sa se gandeasca la asta. In prezent, nu le ajung doua salarii, fiindca are doi copii in scoala, iar facturile si intretinerea consuma multe resurse.
 2. Ingrijiri medicale de calitate premium, in clinicile private, dotate cu aparatura si medici care au participat la congrese internationale si cursuri de formare. Sunt spitale foarte curate, dotate cu aparatura la standarde internationale.
 3. Restituirea sumei la sfarsitul perioadei contractuale, esalonat sau toata in acelasi timp. Banii dati lunar se capitalizeaza si asiguratul va avea de castigat.

Cu OVB Romania poti asigura orice. Ma sperie numarul urias al caselor care ard in ultimul timp. Ba sobe nematurate, ba centrale defecte sau scurgeri de gaze cert este ca oamenii raman sub cerul liber si nu au nici locuintele asigurate.

OVB domina piata internationala a asigurarilor de 40 de ani, avand zeci de milioane de clienti supermultumiti in cele 14 state europene.

Asigurarea de viata o asimileaza pe cea de sanatate si aduce si beneficii in plus. In cazul decesului asiguratului, familia este asigurata pentru o perioada si se pot deconta si cheltuielile facute cu repatrierea sau pregatirea defunctului pentru inhumare.

Fara asigurare poate ca apartinatorii nu si-ar permite sa solicite servicii premium unei firme de pompe funebre si totul ar cadea pe umerii sotiei, copiilor, fratilor si surorilor. Semnarea unei polite de asigurare de viata este un act responsabil si de maxima generozitate.

Poate ca ar trebui sa ne gandim serios la asta, toti cei trecuti de 40 de ani. Nu ca am fi asa de batrani, dar au loc atatea accidente in lume si apar atatea boli si noi suntem extrem de vulnerabili. Este imoral sa plecam grabiti din lume si sa ii lasam pe cei dragi cu datorii uriase.

Stiu, va negati moartea si cine nu ar face-o! Dar asigurarea de viata este utila si in cazul unei imbolnaviri sau pierderii totale sau partiale a capacitatii de munca.

Vei beneficia de aceleasi ingrijiri atente in clinicile private ca in cazul asigurarii de sanatate.

Lunar ti se ofera o suma de supravietuire, in cazul in care nu mai poti lucra si nu cazi pe capul familiei.

Poate ca sunt violent de cinica, dar nu este deloc placut sa ai un bolnav in familie si veniturile sa scada.

Tu sa fii sanatos si nu ai nimic de pierdut cu o asemenea asigurare!

La sfarsitul contractului primesti tot ce s-a strans si vei fi pe deplin multumit.

Nu mai sta pe ganduri, fiindca orice minut pierdut se poate rasfrange dureros asupra ta. Lipsa asigurarii din buzunar va genera multe alte lipsuri dureroase.

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

AttoSoft sustine performanta si ofera soft pentru service-uri auto

AllProWeb.ro

Published

on

AttoSoft.ro

AttoSoft.ro este o companie a carei activitate are in prim plan evolutia clientilor sai si performanta business-urilor, oferind de la soft pentru service-uri auto, la programe de gestiune pentru retail, programe de salarizare bugetari si pana la software pentru invatamant.

Incepand cu anul 1995, compania ofera solutii software competitive, materializate in programe si servicii smart. In momentul in care echipa AttoSoft a inceput sa creeze software ERP, singurii competitori din tara erau firmele care traduceau si adaptau cerintelor antreprenoriale software-uri din tari precum Franta sau Italia. Azi, se poate vorbi despre ani de experienta, produse si servicii diferite, despre performanta.

Luand in considerare necesitatile antreprenorilor cu afaceri auto, AttoSoft.ro a creat aplicatii care sa raspunda pozitiv solicitarilor acestora. In mod cert, utilizarea unui program de gestiune piese auto este net superior oricarei alte abordari.

MyManager, primul soft romanesc pentru service-uri auto

La 5 ani de la infiintare, AttoSoft a lansat a doua generatie de software, profitand de experienta anterioara. Cu un concept nou in ceea ce priveste bazele de date si cu o interfata mult pe plus, aplicatiile create reusesc sa convinga peste 600 de antreprenori. MyManager, de exemplu, era in 2001 singura aplicatie romaneasca dedicata afacerilor cu piese auto, o aplicatie cu un succes notabil la Salonul Auto Bucuresti din acelasi an.

MyManager este in prezent aplicatia optim de utilizat de catre cei care se regasesc in urmatoarele situatii:

 • detin un service auto si pun accent pe calitatea serviciilor pe care le ofera;

 • pun accent pe productivitatea activitatilor si isi doresc sa gaseasca solutii pentru a inlocui intocmirea documentelor manual;

 • urmaresc sa identifice o sursa care sa ofere informatii corecte si relevante, in functie de care sa ia cele mai bune decizii.

Potrivit reprezentantilor AttoSoft, “Implementarea solutiei software MyManager® reprezinta serviciul prin care sistemul informatic este configurat pentru a elimina neajunsurile activitatii dumneavoastra (…) Rolul firmei noastre este de a realiza configurarile tehnice ale software-ului si ale hardware-ului, dar mai ales de a organiza procesele de analiza a activitatii, inventariere, modificare a procedurilor de lucru, instruire teoretica si practica a operatorilor etc.”

Avantajele utilizarii MyManager

MyManager ofera o serie de avantaje, indiferent de versiunea pe care proprietarul service-ului decide sa o achizitioneze. Cele mai importante, le includ pe urmatoarele:

 • optimizarea tuturor activitatilor desfasurate in service si programarea eficienta a clientilor, prin programarea posturilor de lucru;
 • obtinerea automata a documentelor de gestiune primara, in speta, devize (oferta, comanda, final de lucrari), procese verbale si note de comanda;
 • consultarea automata a stocurilor;
 • transmiterea comenzilor pentru piese auto catre furnizori;
 • receptia pieselor auto.

Toate aceste avantaje cumulate, au ca rezultat reducerea numarului de angajati, fluidizarea activitatilor si, in consecinta, performanta business-ului. Managementul operational va fi eficient si controlul sporit va permite o gandire strategica eficienta pentru viitor.

AttoSoft sustine dezvoltarea companiilor pe care le detin clientii, prin implementarea unor solutii inteligente care sustin calitatea si performanta. Nu exista business care sa nu functioneze optim atunci cand se fac eforturi, iar service-ul auto nu face abatere de la aceasta regula.

Continue Reading

Business

Pompele submersibile și pompele de apă industriale – când și unde se utilizează?

Avatar

Published

on

pompe-apa-industriale

Apa curentă este încă o problemă în zonele rurale în zilele noastre. Motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt numeroase, iar unele dintre ele se referă chiar la lipsa de cunoaștere în cauză. Avantajele cu care pompele de apă vin la pachet sunt numeroase, iar în cele ce urmează vor fi expuse mai pe larg.

Înainte de toate, trebuie enunțat principiul de funcționare al pompelor de apă: ele sunt mașinării sau aparate ce transformă energia de ordin mecanic în energie hidraulică sau pneumatică, după caz. Scopul este unul clar – transportul fluidului care primește această energie, supusă transformării înainte, către destinația finală, respectiv propria locuință.

Despre pompele submersibile de apă

Acestea sunt instrumente ce ajută la alimentarea locuințelor noastre constant cu apă. Pentru a funcționa, ele trebuie să fie introduse în lichidul de pompare ce are rolul de a izola perfect pompele. Acestea arată ca niște cilindrii, de lungimi variate.

Pompa submersibilă de apă nu funcționează niciodată singură, ci acompaniată de motor, fiind montate în același corp. Acesta va fi introdus în puțul în cauză, sub nivelul apei pentru o funcționare corectă și permanentă. În caz contrar, atunci când pompa nu se află sub apă, ea se poate arde extrem de ușor deoarece nu își mai poate îndeplini funcțiile, funcționează în gol, mai pe românește.

Celor ce dețin o astfel de pompă li se recomandă să verifice constant nivelul apei pentru a nu exista probleme de genul arderii acesteia.

Avantajul uriaș cu care aceastea vin la pachet se referă la faptul că au capacitatea de ridicare a apei la un nivel destul de ridicat. Mai exact, pot extrage apa de care avem nevoie chiar și din puțuri foarte adânci, fără ca presiunea jetului de apă de la robinet să scadă.

Totodată, trebuie menționat și faptul că ridică apa din subteran fără a se folosi de presiunea aerului.

Despre pompele de apă industriale, regăsite și în stocul magazinului euro-industrial.ro

Spre deosebire de cele submersibile, pompele industriale de apă dispun de o mai mare putere cu care pot ridica eficient apa la suprafață. Ele pot fi folosite pentru uzul casnic, bineînțeles, acolo unde nevoia de apă curentă este una mare tot timpul.

Însă, cu toate acestea, scopul cu care pompele de apă industriale au fost create se referă la folosirea lor alături de aplicații ce necesită mai multă putere de pompare. De exemplu, aceste pompe de apa industriale sunt ideale pentru a alimenta spațiile comerciale cu apă, sediile mari ale firmelor, complexurile unde angajații lucrează mult cu apă și așa mai departe.

Mai multe detalii în acest sens se regăsesc și pe euro-industrial.ro, în broșurile produselor. Totodată, același site poate oferi astfel de pompe celor ce le caută la un raport calitate – preț optim. Suportul pentru a face alegerea corectă face parte tot din pachetul de avantaje cu care echipa își întâmpină clienții.

Comentarii

Continue Reading

Business

Produsele perfecte pentru amenajarea unei bai retro!

Avatar

Published

on

Produsele perfecte pentru amenajarea unei bai retro!

In toate locuintele exista spatii extrem de importante precum baia, iar aceasta poate fi decorata in moduri extrem de variate in functie de preferintele fiecaruia in parte, ori in functie de trendurile existente.

Fiecare dintre noi ne dorim sa ne putem decora locuinta dupa bunul plac insa adesea bugetul ne impiedica sa facem acest lucru. Ei bine, in materie de decoratiuni pentru baie, exista solutia perfecta prin care putem achizitiona dusuri si baterii retro sanitare de cea mai buna calitate dar si la preturi foarte avantajoase.

Cu siguranta orice obiect din baie si in general din toata casa trebuie ales cu atentie chiar daca nu este tocmai usor sa va ganditi la cele mai bune variante astfel incat acestea sa se asorteze perfect intre ele.

In ceea ce priveste aceste simple baterii la prima vedere, alegerea potrivita poate avea un efect major asupra aspectului general si astfel aveti nevoie de un produs care sa se poata integra perfect in decor si bineinteles sa fie complet functional. Din acest punct de vedere,  daca va numarati printre aceia care sunteti fani ai decorurilor retro si va doriti cele mai atractive si de calitate accesorii pentru o baie retro, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Evivo.ro.

De asemenea, daca va intrebati de trebuie sa acordati o importanta deosebita acestui subiect si de ce trebuie sa alegeti cea mai buna calitativ baterie pentru chiuveta, raspunsul este unul foarte simplu. O baterie pentru baie de-o calitate superioara, va va  ajuta sa economisiti  bani, timp si in plus sa va bucurati si de cele mai placute experiente la fiecare utilizare, pentru un timp cat mai indelungat.

 

Alegerea unei baterii baie retro nu este tot timpul una usoara. Dupa cum am vazut, trebuie sa tinem cont de mai multe elemenete, toate foarte importante. Magazinul online Evivo.ro va pune la dispozitie o gama vasta de baterii sanitare, iar cel mai important avantaj cel mai mare in cazul acestui comerciant este faptul ca fiecare produs este insotit de o descriere a aspectelor esentiale. Astfel, alegerea facuta va fi in cunostinta de cauza si mult mai simplu de realizat.

Accesand site-ul celor de la Evivo.ro, nu veti gasi doar o gama variata de baterii retro pentru baie, ci o intreaga varietate de diverse produse utile in locuinta, fiind impartite in urmatoarele categorii:

 • Pentru baie
 • Pentru bucatarie
 • Instalatii si accesorii

Toate acestea sunt produse de cea mai buna calitate disponibile la preturi foarte avantajoase.

Astfel ca tot ce trebuie sa faceti daca va doriti o baie retro si nu numai, este sa accesati site-ul Evivo.ro care va este pus la dispozitie la numai un simplu click distanta si va  veti putea bucura de o gama extrem de variata de produse la preturi foarte accesibile dar si cu un design extrem de  atragator.

In plus, in cazul in care aveti orice nelamurirle, nu ezitati sa ii contactati pe acestia si astfel veti beneficia de toata asistenta necesara, fie pe chat-ul online, fie prin telefon sau e-mail. De asemenea, produsele sunt insotite de garantie fiind disponibile direct din stoc iar livrarea se va efectua in cel mult doua zile de la momentul plasarii comenzii.

 

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0