Ovi e socat de neparticiparea Romaniei la Eurovision 2014 si reactioneaza dur! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Ovi e socat de neparticiparea Romaniei la Eurovision 2014 si reactioneaza dur!

Published

on

In timp ce in Romania se vorbeste despre faptul ca nu exista buget, pentru ca tara noastra sa participe la Eurovision 2014, Ovi tocmai ce se afla in Oslo, unde termina piesa in care are incredere ca ar putea castiga, pentru prima oara, locul intai, la competitia de talie internationala.

Acesta reactioneaza dur, chiar dupa articolele aparute in presa, la adresa deciziei neparticiparii tarii lui, la cel mai mare concurs de muzica.

„Personal, sunt siderat de ceea ce s-a decis! Nu pot sa cred ca nu se gasesc bani pentru participa la o astfel de competitie, foarte importanta de altfel pentru imaginea Romaniei. Din ce stiu eu, in fiecare an se speculeaza acest lucru, ba se face, ba nu, dar intotdeauna s-a luat o decizie pe utlima suta de metri.. Ar fi o rusine sa nu gasim resurse financiare pentru un astfel de eveniment. Din contra, eu sper ca daca voi reusi sa reprezint tara mea, inca odata, la Eurovisionul din 2014, va exista buget chiar si pentru a organiza concursul la noi, in 2015. Romania are nevoie si de investitii de imagine de acest fel. Pana una alta, am o saptamana incarcata in Oslo unde, alaturi de un team de producatori, cu nume de marca in competitia EV, lucram sa terminam noua piesa a mea.”

Ovi a compus si interpretat, alaturi de Paula Seling, piesa de pe locul 3, Playing with fire, la Eurovision 2010

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending