Connect with us

Eurovision

Ovi s-a deghizat in Conchita Wurst: “Poate, pe viitor, facem un duet impreuna, ca fetele”

Redactia Radar de Media

Published

on

Ovi s-a deghizat in Conchita Wurst si a dat cartile pe fata, in ceea ce o priveste pe castigatoarea Eurovision 2014

Cunoscutul interpret si compozitor, Ovi, a acceptat o provocare pe cat de neobisnuita, pe atat de amuzanta. Acesta s-a deghizat, pentru un matinal TV, tocmai in Conchita Wurst, rivala lui si a Paulei Seling, la Eurovision 2014.

Pentru ca, dupa aflatea castigatorului show-ului din acest an, au aparut si glumele cu si despre participantii nostri, iata ca artistul a aratat cum se poarta, cu adevarat, barba, in acest an. Imbracat intr-o rochie rosie, cu peruca de dama si machiat, Ovi a facut un adevarat show, pentru a arata toleranta sa pentru cei cu alte orientari sexuale.

“Am acceptat provocarea celor de la Antena Stars, de a intra in rolul fostei noastre concurente de la Copenhaga. Sper ca, prin acest mod, Conchita se va simti tolerata, cel putin din partea mea. Sper ca m-am ridicat la standardele ei de frumusete, si poate, pe viitor, facem un duet impreuna, ca fetele.”, a spus amuzat Ovi.

fastupload_Paula__Ovi__Andras_Kallay_Saunders__Ungaria_0266

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending