Connect with us

Spectacole

Ovidiu Komornyik a lansat albumul de autor „De dragoste”(galerie foto si video)

Vineri 7 Mai 2010, Ovidiu Komornyik si-a lansat albumul de autor „De dragoste” pe care se regasesc cele mai frumoase melodii compuse de-a lungul celor 20 de ani de cariera, in interpretarea colegilor sai.

Published

on

Reclame

Vineri 7 Mai 2010,  Ovidiu Komornyik şi-a lansat albumul „De dragoste”, la Galeria Esplanada Cora Pantelimon din Bucureşti.

Pe această compilaţie se regăsesc o parte dintre cele mai frumoase melodii compuse de către Ovidiu Komornyik in interpretarea colegilor sai: Angela Similea,Ramona Bădescu, Gabriel Dorobanţu, Marcel Pavel,Florin Mureşan, Cornel Verban, Ella, Anca Turcasiu…şi altele interpretate de artişti consacraţi pe scena muzicii romaneşti.

Alături de Ovidiu Komornyik au fost prezenţi la această lansare o parte dintre colegii săi: Angela Similea, Mirabela Dauer, Sanda Ladoşi, Marian Spânoche, Ella, Flavia Stoica…

Primul care a urcat pe scenă pentru a face deschiderea acestui eveniment deosebit, a fost chiar compozitorul pieselor care se regăsesc pe acest album – OVIDIU Komornyik.

Acesta şi-a invitat pe rând colegii prezenţi să îi fie alături pe scenă, începând cu cea alături de care formează un frumos cuplu muzical şi se afla în plină desfăşurare a unui turneu naţional – Angela Similea, Flavia Stoica, Sanda Ladoşi (cu cei doi copilaşi), Ella şi dl. Marian Spânoche.

Lansare album "De dragoste"

El a fost şi cel care a deschis seara recitalului interpretând imnul nunţilor „Eşti mireasa vieţii mele”.

Următoarea artistă a fost Ella, care a interpretat piesa „Ascultă-mi inima”, menţionând că va cânta „de la inimă.. la inimă” pentru cei prezenţi la acel eveniment.

Ella

Dl. Marian Spânoche a continuat recitalul cu melodia „Ochii tăi vorbesc”, coborând în mijlocul publicului,sa cânte împreună cu cei prezenţi.

Flavia Stoica a cântat şi încântat interpretând „Cu tine în gând”, urmată fiind de către duetul Ovidiu Komornyik şi Angela Similea, care au interpretat  „Buni prieteni”.

Recital Ovidiu Komornyik si Angela Similea

Ovidiu Komornyik cu această ocazie, i-a anunţat pe cei prezenţi de lansarea colecţiei sale de parfumuri „Ok Perfovo”, care se poate achiziţiona de la standul OK deschis în Cora Pantelimon.

Acum când de la debutul meu se împlinesc 20 de ani am aşternut o parte din sufletul meu pe acest disc, le mulţumesc colegilor mei că au dat viaţă acestor cântece şi datorită lor am reuşit să fac un întreg pe care vi-l oferim cu toată dragostea şi preţuirea” (Ovidiu Komornyik)

Lansare album \”De dragoste\” – Ovidiu Komornyik.(deschidere)

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending