Connect with us

A-Z NEWS

Ovidiu Komornyik se intalneste in aceasta seara, de ziua lui cu Celine Dion

Romanticul interpret Ovidiu Komornyik astazi implineste 42 de ani.Artistul a fost felicitat seara trecuta in emisiunea „Psihologul muzical”, in direct prin telefon, la Radio Romania Actualitati cu ocazia zilei sale de nastere.

Acesta a adus celor care ii iubesc muzica o veste cu totul deosebita, in premiera pentru Radio Romania Actualitati.Astazi, la ora 19:00 cantautorul si producatorul Ovidiu Komornyik se intalneste cu „o mare artista a lumii ..” Celine Dion.

Published

on

Reclame

Romanticul interpret Ovidiu Komornyik, implineste astazi 42 de ani.

Artistul a fost felicitat seara trecuta in emisiunea „Psihologul muzical”, in direct prin telefon, la Radio Romania Actualitati cu ocazia zilei sale de nastere.

Acesta a adus celor care ii iubesc muzica o veste cu totul deosebita, in premiera pentru Radio Romania Actualitati.Astazi, la ora 19:00 cantautorul si producatorul  Ovidiu Komornyik se intalneste in Austria, cu „o mare artista a lumii ..” Celine Dion.

El a acceptat  provocarea venita din partea producatorilor acestei mari artiste, ceea ce inseamna ceva deosebit, chiar si prin prisma experientei.

Din interviul telefonic s-a inteles ca este vorba despre o „discutie” in vederea unei eventuale colaborari pentru o melodie, care se va regasi pe un nou album care va fi lansat de artista.

Echipa Radar de Media ii ureaza un calduros LA MULTI ANI romanticului artist, compozitor si producator OVIDIU Komornyik si ii dorim mult succes, speram sa revenim curand cu alte vesti si mai frumoase!

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending