Connect with us

ALL MEDIA

Ovidiu Komornyik se intalneste in aceasta seara, de ziua lui cu Celine Dion

Romanticul interpret Ovidiu Komornyik astazi implineste 42 de ani.Artistul a fost felicitat seara trecuta in emisiunea “Psihologul muzical”, in direct prin telefon, la Radio Romania Actualitati cu ocazia zilei sale de nastere.

Acesta a adus celor care ii iubesc muzica o veste cu totul deosebita, in premiera pentru Radio Romania Actualitati.Astazi, la ora 19:00 cantautorul si producatorul Ovidiu Komornyik se intalneste cu “o mare artista a lumii ..” Celine Dion.

Published

on

Romanticul interpret Ovidiu Komornyik, implineste astazi 42 de ani.

Artistul a fost felicitat seara trecuta in emisiunea “Psihologul muzical”, in direct prin telefon, la Radio Romania Actualitati cu ocazia zilei sale de nastere.

Acesta a adus celor care ii iubesc muzica o veste cu totul deosebita, in premiera pentru Radio Romania Actualitati.Astazi, la ora 19:00 cantautorul si producatorul  Ovidiu Komornyik se intalneste in Austria, cu “o mare artista a lumii ..” Celine Dion.

El a acceptat  provocarea venita din partea producatorilor acestei mari artiste, ceea ce inseamna ceva deosebit, chiar si prin prisma experientei.

Din interviul telefonic s-a inteles ca este vorba despre o “discutie” in vederea unei eventuale colaborari pentru o melodie, care se va regasi pe un nou album care va fi lansat de artista.

Echipa Radar de Media ii ureaza un calduros LA MULTI ANI romanticului artist, compozitor si producator OVIDIU Komornyik si ii dorim mult succes, speram sa revenim curand cu alte vesti si mai frumoase!

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending