duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăEVENTSSpectacoleOvidiu Lipan Ţăndărică a cântat în Garajul Europa Fm (galerie foto)

  Ovidiu Lipan Ţăndărică a cântat în Garajul Europa Fm (galerie foto)

  Ieri seară în Garajul Europa FM, Ovidiul Lipan Ţăndărică a arătat încă o dată  ce înseamnă să trăieşti prin muzică. Maestrul a făcut un spectacol senzaţional transmiţându-le tuturor celor prezenţi în garaj şi celor aflaţi pe frecvenţele Europa FM o energie incredibilă şi o stare pe care nu o vor uita prea curând.

   

  Fanfara Zece Prăjini, Stelu Enache, Corneliu Stroe şi Mircea Cazan au venit în completarea talentului şi a chefului de viaţă ale artistului, iar rezultatul a fost o explozie de ritmuri perfect studiate. Aflat în garajul în care artiştii îşi aduc aminte de începuturi, şi Ţăndărică şi-a adus aminte de începuturile lui în muzică şi de plecarea în Germania.

  “În anii ‘60-‘70 am trecut de la Roşu şi Negru la Phoenix. Au avut nevoie de mine cei de la Phoenix şi aşa s-a întâmplat minunea. Din ţară am plecat ascunşi în nişte boxe, a fost o seară minunată. Am fost atât de inconştienţi să părăsim ţara într-un moment în care nici muzica nu părăsea România. Am avut nişte emoţii incredibile la graniţa România-Serbia. O să scriu o carte la un moment dat despre asta.”, i-a povestit Ovidiu Lipan Ţăndărică lui George Zafiu.

  După show-ul oferit de maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică, Garajul Europa FM se pregăteşte de un nou concert. Pe 26 octombrie, VAMA concertează în cel mai muzical garaj.

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente