Connect with us

Emisiuni

Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan revin in show-ul “Te cunosc de undeva!”

Published

on

Reclame

Cea mai iubită gașcă de jurați se reunește, din toamnă, la Antena 1, în noul sezon „Te cunosc de undeva!”. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits revin la masa juriului, într-un sezon al campionilor transformărilor – Gold Edition.

“Revenirea este în mare forță! “Te cunosc de undeva!” este cea mai frumoasă emisiune la care am participat vreodată. Îmi doream să văd pe scenă atât prieteni buni din viața reală, cât și mari artiști ai scenei românești și iată că mi se împlinește dorința. Îi voi taxa pe concurenți ca atare, indiferent de gradul de prietenie care ne leagă, pentru că mă interesează performanța, în ceea ce-l privește pe fiecare”, spune Aurelian Temișan. Acesta punctează în concurs întregul show oferit de fiecare artist-concurent în parte.

„Sunt foarte fericită că am fost din nou cooptată în juriul “Te cunosc de undeva!”. Dintre toate juriile, de la toate emisiunile, noi suntem cei mai iubiți. Suntem uniți, ne completăm, suntem foarte bine intenționați și documentați, fiecare pe felia lui. Ozana e serioasă, eu sunt nebunatică, Aradits e juratul care se… bâlbâie (râde), iar Temișan e cel cu poantele. Fiecare are o charisma specială. Ne-am regăsit foarte veseli și fericiți, pentru că ne doream să revenim”, adaugă Andreea Bălan, jurata care notează coregrafia.

La fel de încântată de reîntoarcerea la “Te cunosc de undeva!” este și Ozana Barabancea, jurata care punctează prestația vocală a concurenților. “Am găsit aceeași echipă caldă, entuziastă! Toți concurenții sunt extrem de buni, de aceea pentru mine va fi greu să jurizez oameni foarte bine pregătiți, unul mai ambițios decât altul”, spune Ozana Barabancea. În cadrul show-ului, artista se ocupă și de pregătirea concurenților din punct de vedere vocal.

De asemenea, Andrei Aradits, juratul care răspunde de partea de actorie, supranumit  supraviețuitorul de la “Te cunosc de undeva!”, pentru că este singurul care nu a lipsit de la nici un sezon al show-ului transformărilor, spune că se simte minunat din nou, în această formulă de patru.  Și explică de ce: “Pentru că îmi sunt dragi, îmi sunt simpatici și pentru că ne-am înțeles bine întotdeauna”.

“Te cunosc de undeva!”, supershow-ul transformărilor spectaculoase, a ajuns la cel de-al șaselea sezon. Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși va aduce din nou în această toamnă, în fața telespectatorilor Antenei 1, opt vedete consacrate care vor realiza transformări incredibile, dând naștere unor personalități din lumea muzicii, de data aceasta într-o ediție Gold.

colaj te cunosc de undeva transformari Te cunosc de undeva antena 1 (1) andreea balan te cunosc de undevaFoto Credit: Antena 1

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending