Connect with us

Emisiuni

Ozana Barabancea va îmbrãca din nou rochia de mireasã la ”Te cunosc de undeva”

Published

on

Cea mai nouã ediţie „Te cunosc de undeva!”, difuzatã în aceastã searã, de la 20:30, vine cu o provocare de zile mari nu doar pentru cei 8 concurenţi ai transforming show-ului, ci şi pentru unul dintre juraţi.

Ozana Baranbancea va face un duet de excepţie cu Dumitru Botnaru (Dima), unul dintre concurenţii celui mai nou sezon X Factor, cei doi interpretând piesa „Santo, Santo” a Gloriei Estefan şi a lui Alexandre Pires. Şi dacã din punct de vedere vocal, nu a existat niciun fel de problemã pentru mezzosopranã, iatã cã recuzita i-a dat ceva fiori.

Ozana va purta în aceastã searã o rochie tradiţionalã de nuntã din America de Sud, moment ce i-a stârnit o mulţime de amintiri:

„Nu m-am gândit nicio secundã la vestimentaţie, mi-am concentrat toatã atenţia asupra melodiei. În momentul în care am ajuns în cabinã m-a bufnit râsul. Le-am spus colegilor cã fac o repetiţie pentru data viitoare!  Nu pot sã nu recunosc cã mi-a trecut prin minte momentul nunţii mele. A fost cu adevãrat emoţionant şi de-abia aştept sã împart cu telespectatorii acest moment!” a declarat Ozana.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending