Connect with us

BAZAR

Păcănele cu 777

Avatar

Published

on

În general cifra 7 este percepută de către toţi pariorii, indiferent de tipul de pariuri pe care le plasează, ca fiind o cifră norocoasă. Providerii de sloturi nu puteau ignora acest lucru astfel că pe piaţă au apărut o pleiadă de astfel de sloturi care speculează tema şeptarilor. Fiind combinaţiile cele mai bine plătite sunt integrate de obicei cu fructe şi simboluri wild. Ţinta pe care trebuie să o urmăreşti este obţinerea combinaţiei de cinci şeptari pe liniile de plată specifice fiecărui slot 77777 ca la aparate . O singură combinaţie câştigătoare de cinci şeptari  îşi poate dubla sau chiar tripla valoarea dacă se combină cu simbolurile wild.

 

Top 4 jocuri

 

  1. Shining Crown – este poate cel mai apreciat joc care se axează pe tema şeptarilor atât în cazinourile terestre cât şi în cele virtuale. Simbolul wild îl reprezintă coroana cu diamante care apare pe rola 2,3 şi 4 şi care este totodată expandabil acoperind în totalitate liniile din rola unde apare. Combinaţiile cu fructe şi cu clopoţei aduc şi ele bani frumoşi, însă cinci şeptari pe ecran este tot ceea ce îţi doreşti de la acest slot. Iar dacă aceştia vin simultan şi în combinaţie cu simbolurile wild aduc câştiguri cu adevărat astronomice. Steluţele mov care apar pe rola 1,3 şi 5 aduc şi ele bani frumoşi.
  2. Burning Hot – este slotul care plăteşte puţin mai bine combinaţiile de şeptari. Semănând destul de mult cu Shining Crown, diferenţa o reprezintă aici simbolul wild care este întruchipat de trifoiul cu patru foi. Apariţia acestui simbol pe rola 2,3 şi 4 multiplică de aşa manieră câştigurile obţinute încât în funcţie de liniile de plată ale slotului ecranul „ sare în sus” afişând câştiguri de tip „ big win”. Şi aici apariţia concomitentă a steluţelor mov aduce câştiguri frumoase. Ecranele complete de fructe sau clopoţei sunt de dorit pentru plăţile bune pe care le fac însă cea mai râvnită combinaţie rămâne în continuare cea de cinci şeptari.
  3. Sizzling Hot – urmăreşte tema şeptarilor şi îl poţi regăsi atât în formă simplă cât şi în varianta de lux. Livada de fructe româneşti se combină în mod plăcut cu cele exotice, astfel încât strugurii, pepenii, cireşele şi prunele se întâlnesc pe ecranul slotului cu pictograme de lămâi şi portocale. În continuare cel mai dorit câştig este cel de cinci şeptari, însă nici combinaţiile de fructe nu sunt de aruncat, pepenii verzi fiind cea mai bine plătită combinaţie de fructe. Apar şi aici steluţe care pot aduce câştiguri frumoase.
  4. Dazzling Hot – reia tema mixului de fructe autohton cu cel meridional, numai că de această dată pictograma care reprezintă  pepenele ia forma unei felii şi lămâia este tăiată pe jumătate. Celelalte fructe rămân aşa cum te-ai obişnuit, noutatea de la acest slot o reprezintă cele cinci steluţe galbene a căror apariţie instantanee pe toate cele cinci role aduce un câştig de sute de ori mai mare decât miza jucată. Septarii rămân cei mai bine plătiţi şi nu mai trebuie decât să obţii o mână câştigătoare de cinci astfel de pictograme.

 

Concluzii

Jocurile cu şeptari vin cu o mulţime de oferte variate. Fie că îţi plac cele în care simbolurile wild determină câştiguri colosale sau pur şi simplu vrei doar rotiri în care pictogramele jocului să ruleze liber, acum toate acestea îţi sunt la îndemână. Cu o grafică care place ochiului, o muzică de fundal care crează fiorul aşteptării câştigului „ big win”, jocurile cu şeptari sunt unele din cele mai căutate şi apreciate jocuri de noroc nu uita de joc responsabil. Nu rămâne decât că inspiraţia ta să aleagă jocul cu şeptari care ţi se potriveşte cel mai bine şi câştigurile obţinute să fie cele pe care le aştepţi dec atâta vreme.

 

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Muzica

Edward Sanda lansează primul său vertical video: „Inimile de pe Insta”

Robert Mutes

Published

on

Edward Sanda și Claudia lansează o piesă despre cel mai fierbinte subiect al momentului: rețelele de socializare și felul în care acestea ne afectează viața de zi cu zi.

Lumea se schimbă, iar online-ul și rețelele de socializare încep să cântărească mai mult decât ceea ce este palpabil, real. De multe ori, lumea virtuală primește atenție din partea noastră 24/24, în detrimentul lumii „reale” și a oamenilor care sunt cu adevărat lângă noi. Vrem sau nu să recunoaștem, dăm uneori prea multă importanță zecilor și sutelor de inimioare din online.

Inimile de pe Insta este compusă de Claudia Suteu și Edward Sanda în studiourile Famous Production, iar videoclipul este unul vertical,  care „imită” socializarea de pe Instagram.

„Am scris „Inimile de pe Insta” în trafic. Mă inspiră oamenii și poveștile lor. Pentru această piesă m-au inspirat o serie de povești observate în jur, unele fericite, altele mai puțin, care au prins formă în urma interacționării de pe rețelele de socializare. Ceea ce nu trebuie să uităm totuși că singurele inimi care bat cu adevărat sunt cele reale”, declară Claudia.

„Cred că tema pe care o abordăm în noua piesă, „Inimile de pe Insta”, este una importantă în societatea în care trăim. Am devenit dependenți de notificările rețelelor de socializare, de like-uri și inimi, iar piesa aceasta atrage atenția asupra acestui subiect. Trebuie să învățăm să ne deconectăm, să uităm măcar periodic de online și să trăim cu adevărat, în offline”, spune Edward Sanda.

Edward Sanda are în palmares piese de succes, precum „Doar pe a ta” și „În palma ta”, în colaborare cu Ioana Ignat si pregătește pentru 2020 noi piese și colaborări cu artiști cunoscuți, precum Lidia Buble sau rapper-ul El Nino.

Claudia este o artistă talentată și versatilă, care cântă și compune propriile piese și de asemenea cântă la pian încă din copilărie, fiind și absolventă a Conservatorului. În piesele sale abordează teme de interes social, reușind să transmită emoție prin muzica sa.

Citește și „Filmul de comedie „5GANG, un altfel de Crăciun”, din 27 decembrie în cinematografele din toată țara”.

Foto: PR

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Filmul de comedie „5GANG, un altfel de Crăciun”, din 27 decembrie în cinematografele din toată țara

Robert Mutes

Published

on

Filmul de comedie „5 GANG, un altfel de Crăciun!”, regizat de Matei Dima, va avea premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie.

După succesul răsunător al fenomenului 5GANG atât în mediul online, cât și în concertele și aparițiile din întreaga țară, vloggerii trec la un alt nivel al maturizării și își evidențiază talentul actoricesc într-o producție românească de lungmetraj.

Filmul 5GANG, un altfel de Crăciun este debutul regizoral al lui Matei Dima, cunoscut publicului ca BRomania, cu un fir narativ scris alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, ce urmărește o poveste încărcată de umor a vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă și surprinde prin ironie fină și scene comice, care țin publicul în suspans până la final. „E o poveste pe care am scris-o vara asta cu Radu Alexandru și Vali Dobrogeanu, iar acum o filmăm. E un proiect foarte serios și foarte fun în același timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv și multe elemente care sunt sigur că vor plăcea publicului. Sunt foarte fericit că facem filmul acesta”, spune Matei Dima.

Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin.

Povestea este relevantă atât pentru cei care îi urmăresc zi de zi pe Selly și membrii 5GANG, cât și pentru consumatorii de comedii care își doresc să se bucure de o producție românească autentică. „5GANG, un altfel de Crăciun” ecranizează nu doar o aventură comică de sărbători a vloggerilor, ci sancționează prin ironie și comportamentul oamenilor din perioada sărbătorilor, când consumerismul atinge limitele maxime și depășește tradițiile.

Selly trăiește o peripeție neașteptată creată de faima adusă de fenomenul 5GANG. Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin evidențiază influența vlogging-ului în societatea actuală, surprinsă în mai multe scene captivante.

Din distribuţie mai fac parte Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan, Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu. Lungmetrajul va fi distribuit de Vertical Distribution.

5GANG a devenit un adevărat fenomen în rândurile adolescenţilor, cu piese care ajung imediat după lansare le locul întâi în trending, show-urile de la Arenele Romane înregistrând un record în materie de vânzări, iar turneul național a fost prelungit datorită cererilor mari venite din partea fanilor.

Citește și „Între 21 și 27 noiembrie la Zilele Filmului German #ZFG14 te poți întâlni cu realizatorii filmelor din selecție”.

Foto: PR & Video: YouTube

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

CONAF si Ministerul Educatiei si Cercetarii au agreat pactul pentru educatie antreprenoriala

Avatar

Published

on

 

  • Memorandumul de colaborare dintre CONAF și MEC presupune introducerea orelor de educație antreprenorială în școli
  • CONAF se alătură MEC pentru elaborarea strategiei naționale pentru educație antreprenorială
  • PACTUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ este parte a PACTULUI PENTRU MUNCĂ

 

Memorandumul de colaborare dintre CONAF si MEC a fost discutat în cadrul lansării volumului ,,Educație antreprenorială. Școala de business” și presupune introducerea orelor de educație antreprenorială în școli.

CONAF se alătură MEC pentru elaborarea strategiei naționale pentru educație antreprenorială. PACTUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ, va fi parte a PACTULUI PENTRU MUNCĂ și va fi semnat la invitația ministrul Educației, Monica Anisie,  într-un cadru oficial, la Ministerul Educației.

Memorandumul de Colaborare presupune introducerea orelor de educație antreprenorială în  învățământul secundar, vocațional, liceal, dual și universitar.

 

Monica Anisie: ,,Mă alătur acestei inițiative și voi semna pactul întrucât cred cu tărie în necesitatea dezvoltării unei culturi antreprenoriale în România și a unei educații care să susțină dezvoltarea tinerilor”

 

Cristina Chiriac: ,,În ultimii 10 ani au fost implementate iniţiative pentru promovarea educaţiei antreprenoriale, însă acţiunile în această direcţie sunt disparate, neexistând o coordonare și coerenţă între ele. Sprijinirea antreprenoriatului nu a fost niciodată mai importantă ca acum. Consolidarea educației antreprenoriale în școli, instituții de învățământ profesional și universități va avea un impact pozitiv asupra caracterului dinamic al antreprenoriatului în cadrul economiei noastre.” .

 

CONAF trage un semnal de alarmă: peste 83.000 de firme și PFA-uri au fost radiate de la Registrul Comerțului în perioada ianuarie-septembrie din acest an, cu 42% mai multe față de anul trecut. Este un record negativ pentru economia românească. Soluția este încurajarea educației antreprenoriale și a mediului de business.

 

Lansarea cărții ,,Educație antreprenorială. Școala de business”, scrisă de Cristina Chiriac, Adriana Ungureanu și Silvia Daniela Pohrib a avut loc la Biblioteca Natională în prezența: ministrului Educației – Monica Anisie, fostului ministrul al Finanțelor – Gheorghe Ialomițianu și a președintelui Asociației Brokerilor din România – Dan Paul. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai mediului antreprenorial din România, ai mediului academic și mass-media.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: