Connect with us

EVENTS

Păcănele cu 777

Published

on

În general cifra 7 este percepută de către toţi pariorii, indiferent de tipul de pariuri pe care le plasează, ca fiind o cifră norocoasă. Providerii de sloturi nu puteau ignora acest lucru astfel că pe piaţă au apărut o pleiadă de astfel de sloturi care speculează tema şeptarilor. Fiind combinaţiile cele mai bine plătite sunt integrate de obicei cu fructe şi simboluri wild. Ţinta pe care trebuie să o urmăreşti este obţinerea combinaţiei de cinci şeptari pe liniile de plată specifice fiecărui slot 77777 ca la aparate . O singură combinaţie câştigătoare de cinci şeptari  îşi poate dubla sau chiar tripla valoarea dacă se combină cu simbolurile wild.

 

Top 4 jocuri

 

  1. Shining Crown – este poate cel mai apreciat joc care se axează pe tema şeptarilor atât în cazinourile terestre cât şi în cele virtuale. Simbolul wild îl reprezintă coroana cu diamante care apare pe rola 2,3 şi 4 şi care este totodată expandabil acoperind în totalitate liniile din rola unde apare. Combinaţiile cu fructe şi cu clopoţei aduc şi ele bani frumoşi, însă cinci şeptari pe ecran este tot ceea ce îţi doreşti de la acest slot. Iar dacă aceştia vin simultan şi în combinaţie cu simbolurile wild aduc câştiguri cu adevărat astronomice. Steluţele mov care apar pe rola 1,3 şi 5 aduc şi ele bani frumoşi.
  2. Burning Hot – este slotul care plăteşte puţin mai bine combinaţiile de şeptari. Semănând destul de mult cu Shining Crown, diferenţa o reprezintă aici simbolul wild care este întruchipat de trifoiul cu patru foi. Apariţia acestui simbol pe rola 2,3 şi 4 multiplică de aşa manieră câştigurile obţinute încât în funcţie de liniile de plată ale slotului ecranul „ sare în sus” afişând câştiguri de tip „ big win”. Şi aici apariţia concomitentă a steluţelor mov aduce câştiguri frumoase. Ecranele complete de fructe sau clopoţei sunt de dorit pentru plăţile bune pe care le fac însă cea mai râvnită combinaţie rămâne în continuare cea de cinci şeptari.
  3. Sizzling Hot – urmăreşte tema şeptarilor şi îl poţi regăsi atât în formă simplă cât şi în varianta de lux. Livada de fructe româneşti se combină în mod plăcut cu cele exotice, astfel încât strugurii, pepenii, cireşele şi prunele se întâlnesc pe ecranul slotului cu pictograme de lămâi şi portocale. În continuare cel mai dorit câştig este cel de cinci şeptari, însă nici combinaţiile de fructe nu sunt de aruncat, pepenii verzi fiind cea mai bine plătită combinaţie de fructe. Apar şi aici steluţe care pot aduce câştiguri frumoase.
  4. Dazzling Hot – reia tema mixului de fructe autohton cu cel meridional, numai că de această dată pictograma care reprezintă  pepenele ia forma unei felii şi lămâia este tăiată pe jumătate. Celelalte fructe rămân aşa cum te-ai obişnuit, noutatea de la acest slot o reprezintă cele cinci steluţe galbene a căror apariţie instantanee pe toate cele cinci role aduce un câştig de sute de ori mai mare decât miza jucată. Septarii rămân cei mai bine plătiţi şi nu mai trebuie decât să obţii o mână câştigătoare de cinci astfel de pictograme.

 

Concluzii

Jocurile cu şeptari vin cu o mulţime de oferte variate. Fie că îţi plac cele în care simbolurile wild determină câştiguri colosale sau pur şi simplu vrei doar rotiri în care pictogramele jocului să ruleze liber, acum toate acestea îţi sunt la îndemână. Cu o grafică care place ochiului, o muzică de fundal care crează fiorul aşteptării câştigului „ big win”, jocurile cu şeptari sunt unele din cele mai căutate şi apreciate jocuri de noroc nu uita de joc responsabil. Nu rămâne decât că inspiraţia ta să aleagă jocul cu şeptari care ţi se potriveşte cel mai bine şi câştigurile obţinute să fie cele pe care le aştepţi dec atâta vreme.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending