Pacha Man, primul concurent din junglă care a strigat "Sunt celebru, scoate-mă de aici. Show-ul, urmărit de peste 1,8 milioane de telespectatori! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Pacha Man, primul concurent din junglă care a strigat “Sunt celebru, scoate-mă de aici. Show-ul, urmărit de peste 1,8 milioane de telespectatori!

Published

on

Ultimele două zile au fost foarte agitate pentru cele 12 celebrități care și-au petrecut deja șase zile în Africa de Sud, complet izolate de orice ține de cotidian și departe de stilul de viață cu care s-au obișnuit. Pacha Man a cedat în fața propriilor slăbiciuni și a strigat Sunt celebru, scoate-mă de aici! Telespectatorii vor avea în show-ul de astăzi o surpriză foarte mare!

Ediția șase a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost  urmărită la nivel național de peste 1.8 milioane de români, în intervalul 20:30 – 22:29. În minutul de aur de la 21:49, peste 2.2 milioane de persoane urmăreau peripețiile din tabăra din Africa de Sud.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, show-ul a înregistrat un rating mediu de 10.5 puncte și 23.2% share, în timp ce locul doi, Antena 1 a cumulat  7.5 puncte de rating și o cotă de piață de 16.6%.

Pacha Man este primul care iese din show!

Anticipând cumva faptul că Pacha Man se apropie de propriul prag psihologic și va ieși din show, formația RuGina (formată din Ruby și Gina la Vocea Junglei) au improvizat vineri un cântec și versurile despre Pacha au fost următoarele: Pacha s-a apucat de sculptat / Că de-o săptămână n-a mai fumat!

Sâmbătă, în timp ce Andreea și Gina se spălau de zor la proba Comoara din Cufăr, în încercarea de a face rost de delicatese pentru colegii din tabără, Pacha Man i-a strâns pe toți în jurul focului și i-a anunțat că pleacă din show. “Mi-aș fi dorit să stau până la final, însă emoțiile te cuprind total și îmi pierd răbdarea, o să fac urât! Nu mai pot, sunt terminat psihic”.

Momentul în care Pacha Man i-a anunțat că pleacă a fost primit surprinzător de emoțional de către una dintre concurente. Ce nu s-a văzut la televizor a fost faptul că Alina Plugaru a început să plângă din momentul în care a auzit vestea și o vreme după ieșirea lui Pacha din tabăra din jungla africană. Este posibil ca ea să se fi atașat de Pacha chiar mai mult decât se aștepta sau conștientiza.

Nici pe băieți nu i-au ocolit lacrimile. Cu Pacha Man în frunte, Jugaru și Moroșanu au încercat să își ascundă lacrimile de camere, însă nu au reușit. Emoțiile i-au copleșit și pe ei.

Iar discuțiile despre plecarea lui Pacha au continuat mult după plecarea lui, fiecare cu părerea sa, unii susținându-i decizia, precum Jugaru, iar alții crezând că ar fi putut fi mai puternic și să nu renunțe așa devreme, printre care Elena Lasconi.

sunt celebru scoate-ma de aici Provocarea junglei

Mâncare – a fi sau a nu fi?

Pe concurenți a început să îi cuprindă disperarea. Foamea îi face să se certe pe cele mai mărunte subiecte: cu liderul taberei, la curățenie, despre atitudine. Sunt foarte iritați, se enervează ușor și de aici este un mic pas până în momentul în care încep să se descarce unii pe ceilalți.

Orice prilej în care mănâncă este unul savurat intens, fie că este vorba de delicatese (în ediția de ieri au câștigat două pungi de chips-uri, pe care le-au porționat și nu au ezitat să lingă absolut orice firimitură rămasă) sau de cele mai scârboase mâncăruri și lichide existente. La Provocarea Junglei – Învârte sticla, Ruby, Elena Merișoreanu, Dorian și Moroșanu au primit cocktail-uri speciale, din măruntaie de pește stricat, sânge de vacă, insecte și viermi, ochi putreziți de vacă și mațe de găină.

Elena Merișoreanu a fost eroina probei și a băut două cocktail-uri fără măcar să clipească, negândindu-se la gustul și mirosul absolut îngrozitoare și devenind eroina zilei!

Cabral si Bobonete PRO TV - sunt celebru scoate-ma de aici

Astăzi în Sunt celebru, scoate-mă de aici!

În episodul de astăzi, se pregătește o surpriză atât pentru cele 11 celebrități rămase în tabără, dar și pentru telespectatorii de acasă, din România!

Provocarea junglei devine din ce în ce mai complicată. Astăzi ar putea fi ziua în care cei șase concurenți votați de public (Gina, Ruby, Elena Merișoreanu, Alina, Dorian și Moroșanu) dezamăgesc restul colegilor.


 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţieTV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media. Copyright: ARMADATA SRL

Foto Credit: PRO TV. Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Nae

    22 februarie 2015 at 18:14

    Florine, i-a intreabai de ce pe un site e un nr. de procente iar pe altul , alt procent de audienta .Eu nu mai inteleg nimic ,iar emisiunea te cunosc din boscheti este un carnaval cu prosti .

  2. Florin

    22 februarie 2015 at 14:29

    asta inseamna ca editia de aseara este prima care a avut o audienta mai mare decat precedenta. sunt curios daca mai sare de 2 milioane de luni. Te cunosc de undeva se dovedeste cea mai puternica emsiune a Antenei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending