Connect with us

EVENTS

Palatul Noblesse a fost premiat în cadrul Galei ”România ești tu”

Published

on

Reclame

Povestea de succes a Palatului Noblesse, un palat magic, precum și povestea oamenilor din spatele acestei afaceri de succes, Loredan și Silviu Preda, a fost răsplătită  cu Premiul de Excelență, ca referință în arhitectură și design, în cadrul galei ”România ești tu”, gală ce s-a desfășurat pe 15 martie, la Palatul Parlamentului. În fața a sute de antreprenori, munca și pasiunea Loredanei și a lui Silviu Preda, duse în numele Palatului Noblesse și a Noblesse Group, au fost recunoscute prin intermediul acestui premiu, care a venit ca o încununare a succesului, pentru restaurarea clădirilor și readucerea acestora la viață.

Gala ”România ești tu”  a fost gala dedicată recunoașterii și premierii oamenilor valoroși din România. În cadrul galei au fost celebrate realizările pe care acești oameni valoroși le-au avut și care au contribuit semnificativ la dezvoltarea țării.

Acest premiu vine și ca o recunoștere a muncii pe care echipa Palatului Noblesse o aduce, zi de zi, frumosului din jurul nostru. Cu sute de evenimente organizate de-a lungul timpului, cu ambiția de a promova arta, dar și cu dedicarea pe care o punem în tot ceea ce facem, Palatul Noblesse este o clădire recunoscută și prin acest premiu, ca fiind una de referință în design și organizare de evenimente.

Palatul Noblesse, palatul din inima capitalei, clădire istorică de la 1881, se arată semeață pe strada Sfinților, la numărul 7, în zona Calea Moșilor Vechi, zona preferată a nobilimii din epocă. Dacă pe vremuri această zonă se remarca prin freamăt și veselie, clădiri semețe și oameni importanți, în zilele noastre farmecul zonei cu greu mai poate fi zărit. Și, totuși, în această zonă, pe o străduță liniștită, apare ca într-o poveste Palatul Noblesse, o clădire cochetă, elegantă, înconjurată de o superbă grădină, oază de liniște și verdeață, așa cum greu mai găsești în centrul capitalei.

Palatul Noblesse pare că se încăpățânează să fie aici, să se împotrivească cu tărie vicisitudinilor timpurilor, doare pentru a ne încânta privirile și sufletul prin grandoare, măiestrie și povești de altă dată. A trecut de la glorie, când sălile impozante îi erau pline de oameni importanți, iar muzica vibra în fiecare colțișor, la decădere și anonimat, până când, Loredana și Silviu Preda au decis să-i redea strălucirea și frumusețea de altă dată.

Loredan și Silviu Preda, doi antreprenori români de succes, doi oameni îndrăgostiți de frumos, de ideea de cămin, de lux și eleganță, și-au dedicat întreaga viață descoperirii frumosului unde altundeva decât în interiorul căminelor. Mai mici sau mai mari, fiecare loc care le-a trecut prin mână a căpătat acea notă de eleganță, acel aer misterios, acel spațiu demn de cămin și mai puțin de casă, acel loc cu personalitate. Și iată că de aici apare și Palatul Noblesse.

Astăzi, Palatul Noblesse este pentru noi o lecție de istorie, este o clădire emblemă, un spațiu dedicat eleganței clasice, impunator și fascinant prin fiecare detaliu architectural, care se găsește în sălile sale, dar unde tehnologia modernă este  integrată perfect.

Loredana Preda – vis de antreprenor

Povestea Loredanei începe cu Studio Insign, fima de design de interior și arhitectură de interior, și ajunge natural la povestea Palatului Noblesse, locul ei de suflet, pe care îl readuce la viață și îl pune pe lista celor mai importante centre de evenimente și artă din România, dar și din Europa. Palatul Noblesse este locul evenimentelor cochete cu o notă aristocrtatică, un centru cunoscut de artă, dar și un showroom spectaculos. Loredana Preda este persoana ce se bucură în fiecare clipă de tot ceea ce i-a fost dăruit să trăiască. Și asta pentru că face totul din pasiune și mai ales pentru că știe că doar arta reușește să aducă oamenii împreună, să le atingă cele mai profunde trăiri. Iar în Palatul Noblesse totul este magic. Fiecare oaspete este plimbat cu atenție prin fiecare camera și pare-se că Palatul spune o poveste. Povestea a ceea ce a fost odinioară, dar mai ales povestea a ceea ce este acum. Un loc unde se poate întâmpla magie, un loc unde există bucurie, dar mai ales acel loc de care se pot bucura toți cei care îndrăznesc să-l cunoască și să treacă dincolo de porțile ferecate.

Povestea de-atunci spune că prin 1881 a început construcția acestei minunate clădiri și încă de pe atunci au existat numeroase încercări, astfel că Palatul a fost reconsolidat de curând și totul pentru bucuria noastră.

O poveste spusă cu tâlc chiar de spațiul în care te afli, emoție plămădită cu drag de cei ce-au ales să păstreze – iată pe scurt povestea Noblesse Group – cel mai mare studio de design interior, dar mai ales acel studio găzduit de un palat.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV23 de ore ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show23 de ore ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV23 de ore ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show24 de ore ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni2 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show6 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema6 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni7 zile ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending