Connect with us

ALL MEDIA

Pana de curent de la CNA reaprinde conflicte vechi. Narcisa Iorga sare din nou la gâtul şefei CNA!

Published

on

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, o critică din nou pe Laura Georgescu, preşedintele CNA, considerând că va distruge iremediabial instituţia dacă va mai rămâne la conducerea ei, amintind incidental conform căruia emisiunile Antenei 3 de vineri, 8 august, ziua în care s-a pronunţat instanţa în dosarul ICA,  nu au fost înregistrate de CNA, pentru a fi analizate, din cauza unei pene de curent, notează Mediafax.

Redăm mai jos postarea acesteia pe o reţea de socializare:

„‘Voi face apel la raţiunea lor (n.m. a celor trei membri care boicotăm şedinţele la care participă Laura Georgescu) care îşi încalcă atribuţiile pentru care au fost votaţi să ocupe aceste posturi’ (…). Aşa a declarat astăzi Laura Georgescu, profitând de tribuna oferită de protestul organizat de Valentin Jucan în faţa CNA.”

Iorga a mai spus că nu poate face apel la raţiune „un om care a demonstrat că e lipsit de raţiune”. Ea reamintit că şefa CNA a folosit un limbajul vulgar în timpul unei discuţii avute cu elevii în timpul programului „Şcoala Altfel”, dar a vorbit urât şi despre doi parlamentari, şi „a înjurat” angajaţi ai Consiliului.

De asemenea, Iorga consideră că Laura Georgescu ar trebui eliminată din CNA, altfel ea va distruge tot iremediabil. Încă o dată, Narcisa Iorga a declarat că nu o susţine pe şefa instituţiei în cadrul căreia activează, şi care ar trebui să îşi dea demisia.

„Laura Georgescu s-a descalificat total. Până şi într-un banal joc, un participant care încalcă regulile este eliminat. Laura Georgescu are tupeul să dea lecţii de morală. Eu cred că ea trebuie eliminată din CNA. Dacă va fi păstrată în această autoritate publică, va altera tot şi într-un mod iremediabil. Mediul audiovizual este esenţial pentru dezvoltarea sănătoasă a unei democraţii tinere precum cea din ţara noastră. Cine îşi asumă susţinerea Laurei Georgescu? Eu nu”, a mai scris Narcisa Iorga.

Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a organizat, miercuri, un protest sub sloganul „CNA-ul doarme şi Laurei Georgescu îi place tot mai mult să ne lase în pană de curent”, în faţa sediului instituţiei, după ce Narcisa Iorga a scris pe blogul său, intitulat “Despre audiovizual”, că emisiunile Antenei 3 de vineri, 8 august (ziua în care s-a pronunţat instanţa în dosarul ICA, n.r.), începând cu ora 17.00, nu au fost înregistrate de CNA, pentru a fi analizate, din cauza unei pene de curent.

El a afirmat că dorinţa sa este ca CNA-ul să funcţioneze în folosul românilor şi să nu mai deservească puteri politice. La protest au participat circa 25 de persoane.

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a declarat că instituţia are toate monitorizările – inclusiv cele ale emisiunilor de la Antena 3, chiar şi în ciuda acestei întreruperi a curentului.

„Nu ştiu unde a fost sabotajul din interior (…) încă din ianuarie (…) am găsit o firmă care ne face back up la toate înregistrările. Nu este absolut nicio problemă. Înregistrările există”, a spus şefa CNA.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending