Connect with us

Reportaj

Pandemia Paralelă – un reportaj semnat de Paul Angelescu, duminică, la România, te iubesc!

O risipă uriașă de bani despre care Paul Angelescu ne prezintă mai multe detalii în ancheta Pandemia paralelă

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Milioane de euro au fost investite în produse necesare în pandemie care, însă, nu au ajuns la timp, ci… când nimeni nu mai are nevoie de ele. Pandemia s-a încheiat și, astăzi, încăperi întregi sunt pline cu dezinfectanți, măști sau purificatoare. O risipă uriașă de bani despre care Paul Angelescu ne prezintă mai multe detalii în ancheta Pandemia paralelă, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

În august 2020, în plină pandemie, Guvernul Orban le-a dat de urgență primarilor acces la fonduri europene ca să-și doteze școlile cu echipamente IT și produse sanitare, prin care autoritățile sperau și promiteau că vor salva anul școlar 2020-2021. Achizițiile trebuiau făcute rapid. Un efort asumat din banii tuturor românilor pentru ca educația copiilor să nu aibă de suferit din cauza virusului. În teorie. În practică, produsele au venit după pandemie, iar risipa este uriașă.

„Mai țineți minte cum promitea Guvernul, în 2020, măști, dezinfectanți sau tablete pentru toți copiii? Spre 400 de milioane de euro din fonduri europene. Bani luați, printre altele, de la autostrăzi. Un efort asumat de politicieni din banii noștri, ai tuturor. Ca să salvăm anul școlar 2020/2021 de pandemie. Și ce bune ar fi fost toate, dacă ar fi ajuns la timp. Doar că n-au fost cumpărate atunci, ci acum, când nu mai are nimeni nevoie de ele. Primării din toată țara aruncă cu banii pe porți de scanare a temperaturii, roboți de dezinfectare, purificatoare, măști sau dezinfectanți. Stau claie peste grămadă în toalete, biblioteci sau săli de curs. Totul cu binecuvântarea Guvernului. În multe cazuri, în spate se află firme conectate politic, licitații dubioase, proiecte prost făcute și o risipă uriașă de bani”, a spus Paul Angelescu.

Întreaga poveste duminică, de la 18:00,  la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending