Connect with us

Seriale

Papa Benedict al XVI-lea nu rata niciun episod din serialul „Comisarul Rex”

Published

on

             Din 28 iulie, telespectatorii TVR 1 urmăresc aventurile simpaticului ciobănesc german Rex și ale partenerului său, comisarul Fabbri, de luni până vineri, de la ora 18.50.

 

Serialul „Comisarul Rex” (IL COMMISSARIO REX – Italia, Austria, 2008-2014), unul dintre cele mai cunoscute și apreciate seriale polițiste ale tuturor timpurilor, începe de marți, 28 iulie, la TVR 1. Producția ce a fost vizionată, de-a lungul vremii, în peste 50 de țări, atrăgând un public numeros, din toate categoriile, este chiar unul dintre programele pe care însuși Papa Benedict al XVI-lea le urmărea cu plăcere, conform spuselor fratelui acestuia. „Comisarul Rex” poate fi văzut de luni până vineri, de la ora 18.50, la TVR 1.

O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri (Kaspar Capparoni) la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi apoi al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri care de care mai periculoase.

Întrebat dacă s-a uitat vreodată la televizor la Vatican, împreună cu fratele său – Papa Benedict al XVI-lea – preotul și muzicianul german Georg Ratzinger a mărturisit că obișnuiau să vadă împreună serialul „Comisarul Rex”, cunoscându-l îndeaproape și pe stăpânul câinelui care întruchipează îndrăgitul personaj: „Ei bine, înainte de jurnalul de știri, era un serial, „Comisarul Rex”. Întotdeauna îl urmăream, mai ales că iubim câinii. Îl cunoaștem bine pe Herr Helmut Brossmann, stăpânul ciobănescului german Rex, care joacă rolul principal. Locuiește aproape de orașul Regensburg”, declara fratele Sanctității Sale, în 2011*.

Din distribuție: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*sursa: https://www.nytimes.com/2020/07/01/world/europe/georg-ratzinger-dead.html

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending