sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăLIFE STYLELife StylePapioane cu rubine și safire vor străluci în Dubai

  Papioane cu rubine și safire vor străluci în Dubai

   Designerul de bijuterii Adrian Haiduc vine cu o idee originală în domeniu: un papion croșetat manual pe război rudimentar de țesut, dar folosind o tehnică destul de complicată, pe care a învățat-o de la o bătrână din SUA și care vine să dea o notă clasică, dar și originală doamnei care alege să se pună în valoare cu un asemenea accesoriu.

  Gestul marchează începutul decadei de mileniu și vrea să spargă barierele clasice care făceau din papion un accesoriu exclusiv masculin. „E timpul ca și femeile să poarte papion, ceva diferit, ceva revoluționar“, spune Adrian Haiduc. Și cum vorbim despre un accesoriu feminin, el nu putea rămâne un simplu produs din pânză, ci trebuia să aibă și elemente care să denote feminism, grație și eleganță.

  Renumitul designer mizează pe crearea unui nou trend, care să împletească eleganța papionului cu strălucirea pietrelor prețioase. Deși la ora actuală papioanele sunt împodobite cu perle și cristale, pe viitor, Adrian Haiduc intenționează ca acestea să fie înlocuite cu rubine, safire, topaz, tanzanite, quartz, opal, garnet, peridot, tourmelinne și alte pietre de calitate superioară.

  Totul a plecat de la o companie greco-americană care a cerut ceva nou, inovator, un proiect ce ar putea face parte din linia lor luxury pentru 2014. Aceștia au aflat de activitatea pe care Adrian Haiduc o desfășoară în SUA. Compania are distribuție în țări exotice precum Grecia, Spania, Emiratele Arabe Unite (în special Dubai), Cipru sau Ucraina.

    

  Foto credit: Mihai Radu

  Roxana Voicu - Reporter Corespondent

  Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

  Roxana Voicu - Reporter Corespondent
  Roxana Voicu - Reporter Corespondenthttps://www.radardemedia.ro
  Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente