Connect with us

Emisiuni

Parada Militară de Ziua Națională, transmisă în direct în casele românilor de echipa Știrilor PRO TV

Published

on

Ziua de 1 Decembrie este un prilej de bucurie pentru toți românii, un moment istoric cu tradiție care este sărbătorit în fiecare an prin celebra paradă militară care străbate Bucureștiul. Mii de oameni vin pe marile bulevarde pentru a saluta eforturile celor care le oferă acest spectacol an de an. În acest an Știrile PRO TV vor transmite în direct Parada începând cu ora 11.00.

Pentru acest eveniment au fost pregătite 10 camere de filmare, un car de transmisie și un SNG ce vor prelua semnalul live din Piața Constituției. Cătălin Radu Tănase va fi gazda ediției speciale, alături de Cristian Leonte și Amalia Enache aflați în studioul Știrilor PRO TV. George Buhnici va transmite live din elicopter iar Andreea Marinescu va lua și ea pulsul Paradei, din Piața Constituției. Paul Angelescu va fi la Alba Iulia pentru a transmite informații live de la parada de amploare organizată în orașul unde a avut loc unirea.

Amalia Enache

Cristian Leonte

Paul Angelescu

“Ziua de 1 Decembrie este în primul rând Ziua Națională a României, iar faptul că PRO TV își sărbătorește ziua tot pe 1 Decembrie nu poate fi pentru noi decât o onoare și o obligație, în același timp. E o onoare pentru echipa Știrilor PRO TV să fie alături de toți românii, în cadrul unei ediții speciale, dedicată unui moment special: Parada Militară de Ziua Națională. Și o obligație să prezentăm, la standardele cu care ne-am obișnuit publicul fidel, un maraton live, menit să le aducă oamenilor în casă prezentul – noua armată a României, care defilează de Ziua Națională, dar și trecutul – istoria și magia momentului de acum 96 de ani, momentul în care România s-a întregit.”, declară Cătălin Radu Tănase, corespondent special Știrile PRO TV.

Catalin Radu Tanase
De 19 ani încoace PRO TV a continuat să Gândească liber, să inoveze piața televiziunilor din România, să scrie istorie alături de telespectatori!
Fii PRO TV! Fii de România!

Foto credit: Pro TV

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending