Connect with us

Anchetă

Paradisul paraginii, ancheta semnată de Rareș Năstase, la România, te iubesc!, a fost lider de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Duminică, în prima ediție a noului sezon România, te iubesc!, Rareș Năstase ne-a prezentat ancheta Paradisul paraginii, o analiză a stațiunilor balneare din România.

Reportajul a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 6.7  puncte de rating și 20.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 3.5 puncte de rating și 10.7% share.

„Cu ocazia acestei anchete, am identificat o situație paradoxală – în timp ce, oricum, multe baze și centre emblematice, cu istorie, au fost puse pe butuci, nici măcar unele dintre construcțiile noi, în baza cărora s-a aprobat statutul de stațiune balneo, nu au fost vreodată deschise pentru proceduri terapeutice. Un astfel de caz este un complex balnear la Târgu Ocna, unde o bază funcționează… doar pe hârtie”, a spus Rareș Năstase.

Duminica viitoare, de la ora 18:00, continuă seria anchetelor la România, te iubesc!. Emisiuneapoate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending