Connect with us

Spectacole

Paramore şi Miley Cyrus vor fi prezenţi la premiile Grammy. Promo Eminem (video)

Published

on

Reclame

A rămas mai puţin de o săptămână până la cea mai importantă noapte din lumea muzicii, iar aceasta arată din ce în ce mai bine! Reprezentanţii Grammy au anunţat, ieri, că Paramore, Miley Cyrus, Neil Patrick Harris, John Legend, Seth Rogen şi Kris Kristofferson vor asista la evenimentul de duminică.

MTV a aflat că actorul şi cântăreţul Kris Kristofferson va introduce un spectacol special al Barbrei Streisand. Din moment ce apariţiile sale sunt tot mai rare, cel mai probabil, ea va cânta o piesă de pe Love Is the Answer care a fost nominalizat la categoria Best Traditional Pop Vocal Album.

În cazul în care Barbra vi se pare de modă veche, lista este completată de B.o.B, Janelle Monae, Bruno Mars, Lady Antebellum, Muse, Eminem, Miranda Lambert, Arcade Fire, Lady GaGa şi Katy Perry. Rihanna va cânta în duet cu Drake, iar Cee Lo Green va apărea pe scenă alături de Gwyneth Paltrow.

La cea de-a 53-a ediţie a premiilor Grammy vor mai face show, bineînţeles, Justin Bieber împreună cu Usher şi Jaden Smith, cu piesa lor, “Never say never”. De asemenea, există şi un promo al lui Eminem pentru Grammy 2011, având în vedere faptul că rapper-ul este lider cu 10 nominalizări, urmat de Bruno Mars cu 7 şi Lady Gaga cu 6.

Ceremonia de decernare va avea loc pe 13 februarie şi va fi transmisă din Los Angeles, Staples Center.

Sursa: OK!

Foto credit: videosnice.com

Video Credit: Mtv

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending