Connect with us

Grila de programe

Paramount Channel îi prezintă pe eroii de la 11 septembrie

Published

on

Tragedia de la 11 septembrie 2001 a marcat istoria lumii și a devenit subiectul unor numeroase materiale și filme, printre care și Eroii, care va putea fi vizionat pe Paramount Channel.

Peste 3000 de oameni și-au pierdut viața în acea zi fatidică, printre ei numărându-se și polițiști și pompieri implicați în operațiunile de salvare de la World Trade Center.  Ziua de 11 septembrie rămâne cea mai sumbră zi pentru pompierii din New York, fiind uciși 343.

Pierderea masivă de vieți omenești, clipele dureroase pentru familiile celor uciși sau șocul suferit de o lume întreagă nu pot fi descrise iar orice cuvânt de alinare pare în van.

Și totuși, cum găsești cuvintele potrivite în momente atât de grele? Este o întrebare la care încearcă să răspundă regizorul Jim Simpson în Eroii, difuzat pe Paramount Channel.

Filmul este o adaptare a unei piese de Anne Nelson. Un căpitan de pompieri, care și-a pierdut opt camarazi în operațiunile de salvare de la World Trade Center, face apel la Joan, o ziaristă, pentru a-l ajuta să compună un discurs în memoria colegilor dispăruți. Filmul a fost lansat în anul 2002.

Din distribuția filmului fac parte Anthony LaPaglia și Sigourney Weaver. Actrița a fost nominalizată la Satellite Awards pentru interpretare. Nu e în niciun caz un film politic. Cred că este un refugiu, dă un chip uman al acestei situații tragice, a doliului. a declarat actrița Sigourney Weaver cu ocazia lansării filmului.

Filmul este difuzat joi, 11 februarie, de la ora 20:20, pe Paramount Channel

 

Facebook Comments Box
Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending