Connect with us

Televiziune

Paramount este acum disponibil în aproape 3 milioane de gospodării din România

Published

on

Paramount, un canal TV al iubitorilor de filme, îşi extinde prezenţa în România, fiind disponibil acum în aproximativ 3 milioane de gospodării, după stabilirea unui acord cu cel mai mare operator de telecomunicaţii local, RCS & RDS. Disponibil anterior în pachetul de bază DTH al operatorului, Paramount  este inclus din 6 august în pachetul de bază analog, conform unui comunicat de presă emis de agenția 2activePR.

Canalul TV Paramount oferă abonaţilor de televiziune cu plată din România o selecţie de filme clasice şi filme premiate din catalogul Paramount, deţinut de compania-mamă VIMN, Viacom Inc. Programul include şi alte filme americane de studio sau independente, cât şi filme europene. Deasemenea, canalul mai ruleaza şi selectii de cascadorii de film şi imagini exclusive din spatele scenei, precum şi interviuri cu actori şi regizori.

“Suntem încântaţi să extindem parteneriatul cu RCS & RDS într-un timp atât de scurt. Acest lucru reprezintă cu adevărat un pas important nu doar pentru Paramount, ci şi pentru celelalte canale din portofoliului nostru disponibil în România”, afirmă Bartosz Witak, General Manager al VIMN pentru Israel şi Europa Centrală şi de Est.

VIMN a fost în ultimul timp tot mai activ pe piaţa din România. Nickelodeon, canalul pentru copii din SUA deţinut de către compania de media, s-a aflat în luna iunie pe locul 2 în topul celor mai iubite canale TV pentru grupa de vârsta 4-14 ani, conform audienţelor Kantar. Acum, canalul Paramount este disponibil în aproximativ 3 milioane de gospodarii din România, încântând telespectatorii ce apreciază calitatea unui film şi care sunt interesaţi de diverse cascadorii din filme şi imagini exclusive din spatele scenei.

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Harabu

    9 august 2014 at 13:40

    Si tot in 3 milioane de gospodarii nu este disponibila Liga1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending