Paranghelionu lider de audienta cu manelisti la Antena 1

1
508

“Paranghelionul” Antenei 1, care l-a avut protagonist pe manelistul Adrian Minune, a atins o audienta record in noaptea Anului Nou.
Aruncand in lupta manelisti, care au interpretat caraghios diferite personaje istorice, Antena 1 a inregistrat, in intervalul orar 22.00 – 02.00, o audienta medie de 1.426.000 de telespectatori pe minut (12,5% rating urban).

Cota de piata, adica procentul persoanelor care s-au uitat la “Paranghelion” din totalul celor care se aflau in fata micilor ecrane, a fost de 25,4%, relateaza Adevarul.

Altfel spus, un sfert dintre oraseni au preferat sa urmareasca scalambaielile lui Guta si Adi de la Valcea, sub bagheta lui Dan Negru Antena 1 si-a pastrat pozitia de lider si la cumpana dintre ani.

Audienta-record a noptii de Revelion a fost inregistrata la ora 00.20, cand la Antena 1 se inregistrau 2,1 milioane de telespectatori in mediul urban.
Pro TV, care a difuzat programul “Happy New Year” (cu manele si cu interpretii telenovelei “Regina”), a obtinut o audienta medie de 759.000 de telespectatori pe minut (6,7% rating).

Comentarii