Connect with us

AUDIENȚE TV

Paranghelionu lider de audienta cu manelisti la Antena 1

Published

on

Reclame

„Paranghelionul” Antenei 1, care l-a avut protagonist pe manelistul Adrian Minune, a atins o audienta record in noaptea Anului Nou.
Aruncand in lupta manelisti, care au interpretat caraghios diferite personaje istorice, Antena 1 a inregistrat, in intervalul orar 22.00 – 02.00, o audienta medie de 1.426.000 de telespectatori pe minut (12,5% rating urban).

Cota de piata, adica procentul persoanelor care s-au uitat la „Paranghelion” din totalul celor care se aflau in fata micilor ecrane, a fost de 25,4%, relateaza Adevarul.

Altfel spus, un sfert dintre oraseni au preferat sa urmareasca scalambaielile lui Guta si Adi de la Valcea, sub bagheta lui Dan Negru Antena 1 si-a pastrat pozitia de lider si la cumpana dintre ani.

Audienta-record a noptii de Revelion a fost inregistrata la ora 00.20, cand la Antena 1 se inregistrau 2,1 milioane de telespectatori in mediul urban.
Pro TV, care a difuzat programul „Happy New Year” (cu manele si cu interpretii telenovelei „Regina”), a obtinut o audienta medie de 759.000 de telespectatori pe minut (6,7% rating).

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. RUDOLF LEONARD

    31 iulie 2009 at 19:53

    Bolnav la 24 de ani

    Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot muncii pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament.

    Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). Mă puteţi contacta şi la numărul de telefon 0757.20.54.95 sau la adăpostul de noapte din Turnişor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending