Connect with us

Digital

Pariuri live și avantajele lor în lumea pariurilor sportive

Published

on

Reclame

Pariurile sportive online au câștigat multă popularitate în ultimii ani, înlocuind aproape complet agențiile de pariuri tradiționale. Portalurile de comparație, cum ar fi cazinouri.de, arată că, pe lângă apariția smartphone-urilor și legalizarea pariurilor online, și pariurile live au o contribuție semnificativă la creșterea popularității acestora.

Oferta de pariuri live este considerată astăzi ca fiind cel mai important criteriu de comparație pentru jucători în alegerea unui furnizor. Având în vedere această tendință, se pune întrebarea legitimă dacă pariurile live sunt cu adevărat atât de populare pe bună dreptate sau dacă această tendință este mai degrabă nejustificată. Obțineți răspunsurile în articolul următor!

Cum funcționează pariurile live? 

Cea mai mare diferență între pariurile live și pariurile tradiționale constă în momentul plasării pariului. Pariurile tradiționale se plasează înainte de începerea unui joc sau a unui eveniment. Pariurile live se plasează după începerea acestora. În funcție de pariu și de sport, poate fi posibil să se parieze până la sfârșitul meciului. Având în vedere acest interval de timp diferit, și forma pariurilor este diferită.

Astfel, la pariurile live se poate paria care echipă va primi următorul cartonaș galben sau cine va marca următorul gol. În ciuda acestor diferențe, plasarea pariurilor live este foarte simplă și nu diferă de biletele de pariuri tradiționale. Trebuie însă reținut că, în funcție de furnizor, fondurile de bonus sau pariurile gratuite nu pot fi utilizate pentru această formă de pariuri sportive. Este important să citiți cu atenție condițiile bonusului pentru a evita surprizele neplăcute. Acest lucru este valabil și pentru alte aspecte importante, cum ar fi restricțiile de cote. Pariurile live pot fi, de asemenea, combinate cu alte pariuri. Este posibil să se plaseze un pariu combinat live, deși acest lucru nu este întotdeauna recomandabil, mai ales pentru jucătorii neexperimentați.

Ce avantaje au pariurile live? 

Pariurile live oferă în principal emoție și câștiguri rapide. În timp ce la fotbal trebuie să aștepți de obicei 90 de minute pentru ca un pariu să fie încheiat, la pariurile live trebuie să aștepți doar câteva minute, în funcție de pariu. Această formă rapidă de divertisment prin pariuri se potrivește cu atenția noastră din ce în ce mai scurtă. Pariurile live au, de asemenea, avantajul că jucătorul este recompensat pentru instinctul său.

Mai ales când urmărești un meci al echipei tale favorite, ai adesea un sentiment despre cum va decurge meciul sau ce se va întâmpla în următoarele 10-15 minute. Adesea ai și un sentiment despre cât de bine se simte un jucător în ziua respectivă. Dacă atacantul echipei tale radiază încredere, un pariu pe un gol al respectivului jucător poate fi profitabil. Acest instinct și înțelegerea fotbalului permit, de asemenea, evaluarea precisă a cotelor oferite de casele de pariuri. 

Multe platforme de pariuri oferă clienților lor posibilitatea de a-și schimba strategia de pariere în timpul jocului. De exemplu, prin opțiunea de cash-out anticipat al unui bilet de pariu, dacă acesta are șanse mari de câștig, dar rezultatul final nu este încă sigur. Un exemplu bun ar fi conducerea cu 1:0 a echipei pe care ai pariat. Prin această ajustare, poți evita riscul de a pierde totuși pariul. Desigur, la un cash-out anticipat, nu vei primi câștigul complet. Acesta va fi redus în funcție de probabilități și cote, dar poate fi totuși considerabil.

Aceste dezavantaje trebuie luate în considerare 

Unde există avantaje, există de obicei și dezavantaje. Pariurile live nu fac excepție. Principalul punct de critică este protecția jucătorilor. Parierea în timpul jocurilor emoționante este o mare ispită și, în același timp, un pericol pentru mulți jucători, deoarece în timpul jocului este adesea puțin timp pentru a reflecta cât de rațional este un pariu și dacă cotele oferite de casele de pariuri sunt corecte.

Având în vedere schimbările rapide ale cotelor, poate fi, de asemenea, dificil pentru jucători să găsească momentul potrivit pentru a plasa un pariu. Deoarece casele de pariuri urmăresc și ele jocurile și reacționează la evenimente, un pariu care pare atractiv poate deveni semnificativ mai puțin atractiv în câteva secunde, datorită modificării cotelor. Deși această ajustare permanentă poate fi percepută ca o acțiune palpitantă, jucătorii neexperimentați pot fi rapid copleșiți și pot pierde controlul.

Cum să găsești o platformă de pariuri potrivită pentru pariurile live 

În principiu, toate platformele de pariuri oferă pariuri live, deși pe platformele cu licență germană pot exista unele restricții. Diferențe mari există însă între platforme în ceea ce privește selecția ligilor și sporturilor pe care se pot plasa pariuri live. De asemenea, există mari diferențe în ceea ce privește numărul de piețe de pariuri, motiv pentru care o cercetare amplă este benefică. Nu trebuie făcute compromisuri în ceea ce privește licențierea. Aceasta trebuie să fie neapărat prezentă.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending