Pariuri pe cai: cum să pariezi și să profiţi - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Pariuri pe cai: cum să pariezi și să profiţi

Published

on

Intri acum în lumea pariurilor la cursele de cai? Bine ati venit! Ești deja un veteran al acestui univers și nu te-ai săturat să înveți mai multe? Aici este și locul tău! Aici vei găsi instrucțiuni detaliate pentru plasarea pariurilor și cele mai bune predicții și cote pentru ca micul tău joc să merite!

Advertisement

Cursele de cai sunt un adevărat clasic în lumea pariurilor. Gazonul poate fi considerat și unul dintre marile motive pentru popularizarea pariurilor sportive în lume, întrucât modalitatea a fost esențială pentru dezvoltarea acestei piețe. Odată cu apariția internetului, posibilitățile s-au înmulțit, întrucât a devenit foarte ușor pentru orice parior să facă ghiciri oriunde, fără a fi nevoit să plece de acasă pentru a merge la clubul de jockey.

Cele mai bune case de pariuri online precum Bet22 permit să investească în timp real în competițiile care au loc în cele mai bune terenuri de joc de pe planetă. Și cel mai bun: datorită tuturor resurselor site-urilor web ale industriei, șansele de câștig sunt mai mari ca niciodată. La urma urmei, presupunerea că se poate baza acum pe informații despre performanța calului ales de tine, de la origini până la retrospectiva recentă. Nu a fost niciodată atât de ușor să câștigi bani mari în cele mai bune curse!

Advertisement

Cum pariez pe cai?

Italienii s-au cufundat deja pe deplin în lumea pariurilor online pe fotbal, dar cele mai bune case de pariuri din industrie oferă nenumărate oportunități de câștiguri suplimentare pentru fanii sportului care încep să parieze. Și un exemplu minunat în acest sens sunt pariurile pe curse de cai!

Nu trebuie să aveți experiență ca însoțitor de club de jocuri pentru a beneficia de presupunerile dvs. de curse de cai. Desigur, nu este un sport la fel de simplu și popular precum fotbalul sau baschetul, de exemplu. Dar nu vă lăsați intimidați: chiar și cei care nu știu încă exact cum funcționează cursele și nu sunt familiarizați cu diferitele tipuri de pariuri pot câștiga bani din pariurile pe curse de cai.

De asemenea, vei descoperi că gazonul este unul dintre cele mai interesante sporturi pentru parior. Alegerea unui meci, clasarea favoritelor și aplaudarea într-un meci head-to-head este foarte distractiv. Și nu vă faceți griji: deși mulți cred că pariurile pe cai sunt puțin elitiste, vizând doar pe cei cu mulți bani, pariurile pe cai sunt accesibile tuturor, întrucât nu este necesar să fiți membru al clubului sau să investești mult în online.

Advertisement

Cum funcționează pariurile speciale sau combinate?

Pentru cei care au deja mai multă experiență în lumea curselor, există și mai multe opțiuni provocatoare și profitabile în fiecare cursă. În aceste cazuri, gradul de dificultate este crescut și, în consecință, beneficiul posibil este crescut considerabil. Aceste pariuri presupun combinarea de rezultate diferite, adică depind de performanța mai multor cai în aceeași cursă. Acestea sunt următoarele:

  • Dublu: Pariezi că câștigi dacă ajungi pe primele două locuri la o cursă de cai, în ordinea în care sunt plasați.
  • Așa este: un pariu pe care îl câștigi dacă termini în primii doi într-o cursă, în ordinea pe care o alegi
  • Trifecta: pariezi ca castigi dacă ajungi pe primele trei locuri, întotdeauna în ordinea corecta; oferă un beneficiu foarte mare, datorită gradului de dificultate
  • Quadrifeta: pariază că câștigi dacă ajungi în primele patru, în ordinea corectă; este un pariu capabil de a câștiga, care poate returna o adevărată avere pariorului care reușește să bată rezultatul.

Cum să alegi cel mai bun cal atunci când pariezi?

Înțelegerea diferitelor tipuri de pariuri este doar primul pas – acum este momentul să cercetezi cursele și să găsești calul care te va conduce la victorie. În zilele de pariuri pe cai desfășurate personal, la expoziția jocheului, primești un program cu toate datele căilor fiecărei curse și acolo îți alegi favoritul. Acum toate acestea au devenit mai ușor și mai practice, deoarece puteți găsi informații și mai complete pe site-urile de pariuri.

Cele mai importante date pentru cercetarea pariului dvs. sunt istoricul calului (adică istoricul curselor) și performanța recentă a animalului (cum s-a comportat în cursele recente, indicând forma sa actuală). De asemenea, merită să verificați reputația dresorului -întrucât cei mai buni profesioniști din zonă performează mai bine- și, bineînțeles, traiectoria jocheului, însărcinat să scoată la maximum animalul.

După cum puteți vedea, lumea curselor de cai este cu adevărat fascinantă: plină de variabile interesante, foarte provocatoare și mereu incitante. Cei care nu au fost încă dispuși să ghicească pot da și impresia că este ceva excesiv de complicat, riskant sau scump. Dar, așa cum am subliniat mai devreme, nu este deloc așa: există opțiuni pentru toată lumea, puteți face o investiție modestă și există presupuneri foarte simple. Merită încercat!

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending