Parlamentul decide astazi soarta Televiziunii Romane. Vezi toate scenariile posibile! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Parlamentul decide astazi soarta Televiziunii Romane. Vezi toate scenariile posibile!

Published

on

Coaliţia de guvernare a decis, luni, declanşarea procedurilor parlamentare pentru numirea unui nou CA, fiecare grup politic urmând să facă nominalizări de viitori membri. Aceste nominalizări urmează a se face în cursul zilei de marţi.

Pe de altă parte, premierul Victor Ponta a anunţat că are o întâlnire marţi la Parlament cu preşedintele director general interimar, Stelian Tănase, pentru a discuta despre situaţia de la TVR, în condiţiile în care Ponta a menţionat că, din punctul său de vedere, Tănase ar trebui să continue proiectul început la şefia TVR, noteaza Agentia Mediafax.

Victor Ponta şi Stelian Tănase se află, la ora transmiterii acestei ştiri, la Parlament, în biroul preşedintelui Camerei, Valeriu Zgonea. Ponta a venit însoţit de vicepremierul PC Daniel Constantin.

Dacă lucrurile se menţin astfel, noul CA îl va desemna pe Tănase preşedinte director general şi ar urma să facă, potrivit unor surse, constatarea că TVR este în incapacitate de plată.

Sursele citate au arătat că din acel moment se poate merge pe varianta restructurării instituţiei, astfel încât aceasta să nu mai facă în continuare datorii. Aceasta este varianta în care noul CA va trebuie să asume măsura restructurării.

O altă variantă este administrarea specială şi numirea unui administrator special.

Altă variantă este intrarea în insolvenţă.

Surse politice au invocat şi posibilitatea majorării taxei TV, argumentând că aceasta este foarte mică în comparaţie cu ţările vecine. Aceleaşi surse au arătat că taxa poate creşte doar dacă TVR nu mai face datorii în continuare.

Advertisement

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending