Connect with us

Emisiuni

Pârșii circumspecți descoperă Sulina, mâine la România are Roast

Published

on

Foto Credit: Antena 1

În cea de-a șasea ediție România are Roast, Pârșii circumspecți ajung în Sulina unde vor căuta cele șapte legende specifice Deltei. Mâine seară, de la 20.30, Pârșii circumspecți și Marmotele vesele vor lua la roast Sulina și Constanța.

Din agitația de pe Valea Prahovei, la liniștea din Delta Dunării. Pârșii circumspecți au vizitat Sulina, iar mâine seară, de la 20.30, se întorc în platoul România are Roast pentru glumi pe seama experiențelor locale. Fiind într-o zonă greu accesibilă, cei cinci membri ai echipei au fost nevoiți să vâslească singuri spre probele pe care le-au avut de parcurs. Maria Popovici nu a fost împiedicată de faptul că este singura femeie din echipă și a preluat vâslele, fiind cea care a condus echipa spre prima probă a ediției de mâine: „În sfârșit o probă care îmi place. Sunt foarte mândră. L-am impresionat pe bărbatul meu după 12 ani de când suntem împreună”. 

Pus în fața abilităților pe care soția și totodată coechipiera sa le are, Mincu a declarat: „Noi (băieții) nu ne pricepem deloc la vâslit comparativ cu Maria. Când am văzut că vâslește așa bine, ne-am zis „gata, avem cârmaci”. Talentul și râvna cu care Maria Popovici a navigat barca pe canalele din Sulina i-au pus pe gânduri și pe Cosmin Natanticu, Cristi Popesco și Dan Frînculescu, cel din urmă fiind și cel care a recunoscut: „Se pare că Maria știe să vâslească bine de tot”. Spre ce probe i-a condus Maria pe colegi, dar și pe Andrei Ungureanu, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediție România are Roast, difuzată mâine seară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending