Connect with us

ALL MEDIA

Participă la 5 workshopuri pentru comunicatori, “I learn, I help”, fondurile strânse fiind donate cauzei “Help Smaranda”

Published

on

 

IQads anunță lansarea unui program intensiv de 5 workshopuri pentru comunicatori, “I learn, I help”,cu sprijin din partea IAA, organizat în scop caritabil, în sprijinul unui coleg de industrie care are nevoie de sprijin financiar pentru o operație dificilă, iar fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi donate cauzei HELP SMARANDA.

Cea pentru care se solicită implicarea este Smaranda Milu Nemethi, Creative Director la Hybrid Studio, un proiect pe care l-a fondat împreună cu Dan Milu, soțul ei.

Planurile Smarandei pentru cel de-al 33-lea an din viață s-au schimbat în momentul în care veștile despre ceea ce credea a fi o răceală puternică au devenit un diagnostic pentru cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastază cerebrală frontală.

După o serie de investigații și o operație pe creier, Smaranda a ales sa ceară opinia unor doctori din Germania, care au identificat o tumoră canceroasă în stadiul trei și au propus o altă formă de tratament, în valoare de 150.000 de euro.

Cum asigurarea de sănătate nu acoperă suma necesară, este nevoie de ajutor suplimentar care poate veni de la colegii de industrie.

Detalii suplimentare despre cauza HELP SMARANDA puteți găsi pe site-ul oficial.

Trainerii care își oferă probono expertiza în sprijinul cauzei HELP SMARANDA sunt Lorand Balint (Managing Director, Leo Burnett & Target), Dan Petre (Managing Partner, D&D Research) și Anca Popescu (Qualitative Researcher/Psychologist, D&D Research), Monica Jitariuc (Co-Managing Partner, THE PRACTICE), Sorin Psatta (Integrated Communication Director, BBDO România), Răzvan Mătășel (Director de strategie și Partener, Arsenoaiei & Mătășel).

Cele cinci workshopuri au loc în perioada 29 aprilie – 27 mai, la sediul IAA România, în fiecare marți, între orele 18.00 și 21.00.

Participarea la toată seria de 5 traininguri costă 300 de euro și înscrierea trebuie făcută până pe 28 aprilie, ora 18:00.

Suma obținută va fi donată integral cauzei HELP SMARANDA (după plata impozitelor aferente).

Iată programul și descrierea celor 5 workshopuri, în ordine cronologică:

1. Marți, 29 aprilie

Dan Petre și Anca Popescu: Start up yourself. Personal Development & Talent Management

Primul training din serie pornește de la ideea că orice construcție durabilă beneficiază de un studiu bun de fezabilitate și o structură de rezistență solidă. Dacă am renunța la metaforă, am spune că un proces de dezvoltare personală și profesională ar fi ideal să se bazeze pe informații valide despre persoana în cauză.

Obiectivul principal al trainingului este creșterea, pentru fiecare participant, a nivelului de înțelegere și conștientizare a structurii de personalitate. Pentru îndeplinirea obiectivelor, participanții vor beneficia de aplicarea unui inventar de personalitate pre-eveniment.

Ca instrument de lucru este propus inventarul Singer-Loomis Type Deployment Inventory, care, pe lângă un raport individual de autocunoaștere si dezvoltare, oferă și informații despre celebrele tipologii MBTI (Myers-Briggs Type Indicator), ce vor fi pe larg detaliate în cadrul evenimentului.

2. Marți, 6 mai

Lorand Balint: Brand Strategy Session

Training-ul este centrat pe participant, asigurându-se că procesul de învățare merge mai departe de experiența individuală, invitații urmând să fie implicați, energizați și provocați de discuțiile din clasă.

Vor fi explorate teoria și aplicațiile unor concepte cheie de strategie de brand și se va lucra pe baza unui studiu de caz de la Harvard Business School: Mountain Man Brewing Company: Bringing the Brand to Light.

Chris Prangel, un absolvent MBA, a revenit acasă în West Virginia ca să gestioneze operațiunile de marketing ale companiei Mountain Man Beer, o afacere de familie pe care urmează să o moștenească în următorii cinci ani.

Mountain Man produce o singură bere, Mountain Man Lager, care e cunoscută și ca “Berea West Virginiei” și e populară în rândul clasei muncitoare. Din cauza preferințelor în schimbare ale gusturilor consumatorilor, compania se confruntă cu scăderi ale vânzărilor pentru prima data în istorie.

În contrapartidă, Chris vrea să lanseze Mountan Man Light, o versiune “light” a Mountain Man Lager, care să atragă tinerii. Totuși, întâmpină rezistență din partea superiorilor, de vreme ce brand equity-ul berii Mountain Man Lager’s este un pilon de bază pentru companie.

Întrebarea care urmează e: lansarea Mountain Man Light va crește, va reduce sau va distruge acest brand equity?

Obiectivul trainingului va fi să exploreze brand equity-ul: cum se creează acesta și cum se folosesc brandurile ca platformă pentru creștere; care sunt riscurile și beneficiile unei extensii de brand care folosește numele brandului deja existent (atât al extensiilor congruente, cât și al celor incongruente); care sunt provocările alegerii dintre date calitative și date cantitative în luarea deciziilor strategice; ce presupun canibalizarea de brand și alienarea de brand.

În cadrul workshopului vor fi dezvoltate următoarele concepte cheie: Brand equity, Brand management, Consumer marketing, Demografice, Marketing, Present value, Product differentiation, Quantitative analysis.

3. Marți, 13 mai

Monica Jitariuc:Reputația online (pentru branduri și pentru oameni)

Într-o eră în care orice om cu un cont de Twitter sau Facebook are puterea unui jurnalist de investigație, reputația brandurilor și companiilor este mai greu de apărat ca niciodată.

Într-o eră în care 24/7 chiar înseamnă conversație 24/7, brandurile au provocări mai mari ca niciodată.

Într-o eră în care oamenii întâi se caută unii pe alții pe net și apoi se uită unii în ochii celorlalți…
Gestionarea reputației online este mai importantă ca niciodată.

Workshopul Monicăi Jitariuc despre gestionarea reputației online va urmări: dos and don’ts în construirea și menținerea reputației, studii de caz internaționale și locale, situații de criză în online și gestionarea lor, exemple de bune practici și de povești de succes.

4. Marți, 20 mai

Sorin Psatta: Măria Sa, Consumatorul

Una dintre cele mai dificile întrebări grilă la cursul pe care îl ține Sorin Psatta la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării este “Prin ce e definită o piață?”, cu variantele de răspuns: produse sau servicii / consumatori / producători / distribuitori.

Motivul pentru care mulți studenți răspund greșit la întrebarea de mai sus este simplu: varianta corectă (consumatorii) este cumva împotriva bunului simț, pentru că rațiunea ne îndeamnă să credem altceva.

În întâlnirea de pe 20 mai, Sorin Psatta va discutacu participanții despre cel mai important și adesea cel mai neglijat element al procesului de marketing: Măria Sa, Consumatorul.

Trainerul promite că invitații vor afla tot ce au dorit să știe vreodată despre consumator și nu au avut curajul ori prilejul să întrebe, tips and tricks, truisme și revelatii, anecdote și stiințăpură, culese din cărți, dar și din 20 de ani de experiență, într-un cuvânt, că o să fie ca în viață, și cu bune, și cu rele.

“De garantat vă pot garanta doar un singur lucru: la sfârșitul celor 3 ore promit ca o să fim cu toții, asemenea chinezilor înțelepți, obosiți și mulțumiți”, spune Sorin Psatta.

5. Marți, 27 mai

Răzvan Mătășel: Ierarhia ideilor în comunicare. De la idee strategică la idee creativă și, nu în cele din urmă, la idee execuțională

Workshopul susținut de Răzvan Mătășel este dezvoltat pentru a lupta împotriva dispariției ideilor sau a promovării unor pseudo idei și li se adresează profesioniștilor din marcomm care operează cu idei, care sunt puși în situația de a cere, de a evalua, de a dezvolta sau de a vinde idei.

“Industria noastră trebuie să fie despre IDEE și trebuie să ne recâștigăm plăcerea și pasiunea de a descoperi sau de a promova idei interesante și eficiente. Și să nu mai vorbim de așa numitele <cioace de festival>, ci de idei care construiesc mărci și le poziționează clar în mintea și inima consumatorilor”, spune Răzvan Mătășel.

În cadrul acestui workshop, participanții vor primi răspunsuri la probleme precum: ce tipuri de idei încorporeaza o campanie de comunicare; ce criterii trebuie să folosim pentru evaluarea diferitelor idei de comunicare; care sunt pașii în dezvoltarea unei idei strategice; cum se face saltul creativ sau cum ajungem de la idee strategică la idee creativă; cum vinzi intern și extern o idee.

Înscrierile la programul de workshopuri se fac pânăluni, 28 aprilie, orele 18.00.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Rezultate financiare Digi Communications NV în primul semestru al anului 2019

Published

on

 

Rezultate financiare pentru semestrul I 2019:
Digi Communications N.V. anunță creșterea cu 25% a EBITDA în primul semestru al anului 2019 față de primul semestru al anului 2018

• 575 milioane EUR venituri consolidate la nivel de Grup, în semestrul I 2019 (+ 18% față de sem. I 2018)
• 15,5 milioane unități generatoare de venit (RGU), toate serviciile (+ 7% la 30 iunie 2019 față de 30 iunie 2018)
• 199 milioane EUR EBITDA ajustată (cumulat pe primele 6 luni ale anului 2019), în creștere cu 25% față de aceeași perioadă a anului 2018
• În România, principalii vectori de creștere, în semestrul I 2019 față de semestrul I 2018 sunt: serviciile de internet fix (+10,6% RGU) și serviciile de televiziune prin cablu (+ 9.5% RGU)
Grupul Digi Communications N.V. a făcut publice miercuri, 14 august, rezultatele financiare pentru semestrul I 2019, anunțând o creștere a veniturilor consolidate cu 89 milioane EUR (18%), în raport cu aceeași perioadă a anului trecut. EBITDA ajustată a fost de 199,4 milioane EUR, în creștere cu 40,4 milioane EUR (25%) față de aceeași perioadă a anului 2018.
România se menține ca piață principală a Grupului, generând 63% din veniturile acestuia, pe locul al doilea fiind Ungaria (cu 19%), urmată de Spania (16%) și Italia (2%). În total, pe cele patru piețe, compania înregistrează 15,5 milioane RGU (unități generatoare de venit), în timp ce, la 30 iunie 2018, compania cumula 14,5 milioane RGU.
În ceea ce privește Ungaria, compania a înregistrat, de asemenea, creșteri în segmentul serviciilor de internet fix (3,7% – RGU iunie 2019 față de iunie 2018) și în cel al serviciilor de televiziune prin cablu (1,8% – RGU iunie 2019 față de iunie 2018).
În Spania și Italia, Digi Communications se adresează atât diasporei românești, cât și clienților locali. În total, cele două piețe contribuie cu 1,9 milioane de unități generatoare de venit, în special pentru serviciile oferite ca operator de rețele virtuale mobile (MVNO).
”În trimestrul 2 al anului 2019 am înregistrat un rezultat notabil în ceea ce privește principalii indicatori financiari. Astfel, cifra de afaceri a Grupului a depășit 294 milioane EUR (creștere de 16% raportat la perioada similară a anului 2018), iar EBITDA-ul a atins 109 milioane EUR (creștere de 33% raportat la perioada similară a anului 2018), rezultate susținute de creșteri operaționale.
În ultimele luni, am făcut pași importanți spre diversificarea ofertelor noastre pe piața maghiară și pe cea spaniolă. Am lansat serviciile de telefonie mobilă în Ungaria, în cursul trimestrului 2 al anului 2019, și am continuat extinderea acoperirii cu servicii de comunicații fixe în Spania. În ceea ce privește România, țin să menționez că este foarte importantă pentru noi lansarea serviciilor 5G la finalul lunii iunie, cu prezență în acest moment în București, Constanta, Iași și Oradea”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Digi Communications N.V..

EVOLUȚII PE FIECARE PIAȚĂ

În România, Grupul a raportat creșteri pe segmentul serviciilor de cablu și internet fix, cu un progres de 9.5% al abonamentelor la serviciile de cablu tv (3,45 milioane RGU, la 30 iunie 2019, față de 3,15 milioane RGU, la 30 iunie 2018) și, respectiv, de 10,6% la abonamentele pentru serviciile de internet fix (2,64 milioane RGU la 30 iunie 2019 față de 2,38 milioane RGU, pentru perioada similară a anului anterior). În ceea ce privește serviciile de telefonie mobilă, Digi este liderul portabilității cu circa 164.480 numere portate în rețeaua Digi Mobil, în primul semestru al anului. Raportat la aceeași perioadă a anului anterior, rețelele de telefonie fixă și mobilă ale Grupului au atras, prin serviciul de portare, cu 35% mai multe numere fixe și mobile față de aceeași perioadă a anului anterior (179.328 numere portate, în primul semestru al anului 2019, față de 132.602 numere, în aceeași perioadă a anului 2018).*
În Ungaria, veniturile filialei Digi Hungary (inclusiv Invitel)** s-au majorat până la 110 milioane EUR in semestrul I al anului 2019 (in crestere cu 37%, crestere datorata in principal consolidarii IN.V.itel) . Pe segmentul serviciilor de internet fix, Digi este al doilea operator (cu o cotă de piață de peste 24%), în timp ce pe segmentul serviciilor de telefonie fixă deține o cotă de piață de circa 23% ***.
Spania și Italia au înregistrat o creștere importantă, de 42%, a RGU, ajungând de la 1,33 milioane RGU, la 30 iunie 2018, la 1,9 milioane RGU, la 30 iunie 2019. Digi Spania s-a poziționat ca lider al pieței MVNO (operator virtual de servicii de telefonie mobilă), și este cel de-al cincilea operator de telefonie mobilă pe piața iberică. Pe cele două piețe europene mature, Digi se adresează atât diasporei românești, cât și clienților locali.

Despre Grupul Digi
Digi Communications N.V. este compania mamă a operatorului de comunicații electronice, RCS & RDS S.A., liderul pieței de internet, pay-tv și servicii coN.V.ergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Înființată în urmă cu 26 de ani, compania deține aproape în integralitate cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul comunicațiilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.
În România, Grupul Digi este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu peste 13.000 de angajați, și contribuie la bugetul de stat și al asigurărilor sociale și de sănătate cu mai mult de 120 milioane EUR anual.
În oferta de conținuturi trans-media a Grupului Digi figurează posturile de televiziune Digi24, Digi Sport, Film Now, Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, primul post Ultra HD din România, Digi4K, posturile de radio Pro FM, Digi FM și Chill FM și platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.
Mai multe informații aici.

⃰ Potrivit statisticilor furnizate de portabilitate.ro.
⃰ ⃰ Inclusiv investiția în Invitel, companie din Ungaria, unde Grupul deține pachetul majoritar de acțiuni, de la 30 mai 2018.
⃰ ⃰ ⃰Potrivit NMHH, autoritatea maghiară pentru reglementarea comunicațiilor electronice.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Proiecte

România NEbunului simț – despre etichetă și lipsa ei

Published

on

 

Campania „România NEbunului simț” revine luni, 12 august 2019, în jurnalele Digi24. Lansată cu scopul de a trezi conștiința publică vis-a-vis de comportamentelor sociale neadecvate, campania propune în ediția următoare o discuție despre indisciplina pietonilor în trafic și nepăsarea turiștilor față de locurile în care își petrec vacanța.

Purtările abuzive ale unora dintre semenii noștri, indiferența și lipsa de respect față de natură sunt printre subiectele abordate. Invitații Teodorei Iacob ne dezvăluie explicațiile din spatele acestor proaste obiceiuri și calea cea mai scurtă pentru îndreptarea lor.

Cred că (n.r. traversatul nepermis) ține de mai multe lucruri, de educație, dar și de lipsa unor legi foarte clare. Dacă vorbim de alte țări, lucrurile stau total diferit și inclusiv românii, când pleacă în alte țări, se comportă diferit. Dar în România, ai senzația că lucrurile pot merge și așa și că, orice ar fi, nu ți se poate întâmpla ție. Mi-aduc aminte că eram în Japonia, pe o străduță de trei metri, era roșu, nu venea nicio mașină… Eram cu un grup de români și aș fi trecut, dar nu trecea nimeni, și îți era jenă de oameni să nu le respecți regulile, spune Răzvan Pascu, consultant în turism.


Când mergem pe stradă, cu capul plecat sau cu ochii în telefon, noi transmitem celor din jur o anumită energie și, dacă vrem să schimbăm mediul în care trăim, trebuie să ne schimbăm abordarea personală. Haideți să nu mai mergem cu capul plecat, mergem drept, eventual și zâmbim, pentru că o să îi facem pe alții să se simtă bine. Până la urmă, trebuie să tratăm cu încredere fiecare zi”, propune Andrei Pop, trainer de etichetă în afaceri.

Telespectatorii care susțin demersul Digi24 pot transmite filmulețe și fotografii, în atenția echipei „România NEbunului simț”, pe WhatsApp, la numărul 0771 100 304 sau 0775 542 466, dar și pe pagina de Facebook Digi24 și la adresa de e-mail redacție@digi24.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Simona Halep revine pe hard la Rogers Cup, în exclusivitate la Digi Sport 2

Published

on

 

Până la data de 11 august 2019, Digi Sport va transmite în direct și în exclusivitate turneul de tenis WTA de la Toronto, competiție în cadrul căreia Simona Halep va reveni pe suprafața rapidă. Trimisul special al Digi Sport la Rogers Cup 2019, Gabriel Morariu, va fi în legătură cu Simona pe toată durata participării sale la turneu, cu interviuri în exclusivitate și cele mai noi știri despre competiție.

Proaspăt laureată la Wimbledon, numărul 4 WTA are de apărat 900 de puncte în clasament, după câștigarea ediției de anul trecut. Rogers Cup este una dintre competițiile preferate ale româncei, care s-a impus în Canada și în 2016, după ce cu un an înainte a disputat finala, iar în 2017 a atins penultimul act.

”Senzațiile sunt ciudate, pentru că nu m-am antrenat în ultima vreme. Dar mă simt bine pe teren, mă simt cu poftă de joc. Dar va fi greu prima săptămână să îmi găsesc ritmul”, a spus Simona în interviul acordat în exclusivitate pentru Digi Sport.

Simona Halep va intra miercuri, 7 august 2019, direct în turul doi la Toronto, acolo unde o va întâlni pe americanca de 24 de ani Jennifer Brady, câștigătoare, în primul tur, în fața franțuzoaicei Kristina Mladenovic. Aceasta este prima întâlnire dintre Simona și Brady, numărul 76 WTA.

”Un meci dificil, ținând cont că este primul după sezonul de iarbă. Nu vrea să mă gândesc la ce joacă ea, ci la ceea ce voi face eu pe teren. Vreau să îmi revin și să simt forma maximă atunci când intru pe teren. Vor fi câteva zile grele, poate chiar și o săptămână. Turneul va fi dificil, dar nu mă stresez și nici nu intru în panică”, a mai spus românca.
În afara probei de simplu, campioana de anul trecut de la Rogers Cup va participa la această ediție și la proba de dublu, alături de Leylah Annie Fernandez, o sportivă din Canada în vârstă de numai 16 ani.

Programul transmisiunilor WTA Toronto, marți 6 august, Digi Sport 2:
⦁ Venus WILLIAMS (SUA) – Carla SUÁREZ NAVARRO (Spania), ora 18:00
⦁ Simona HALEP (România)/Leylah FERNANDEZ (Canada) – Nicole MELICHAR (SUA)/Kveta PESCHKE (Cehia), aprox. ora 20:00
⦁ Victoria AZARENKA (Belarus) – Camila GIORGI (Italia), nu înainte de ora 21:00
⦁ Ashleigh BARTY (Australia) – Sofia KENIN (SUA), nu înainte de ora 22:00
⦁ Aryna SABALENKA (Belarus) – Anastasia PAVLYUCHENKOVA (Rusia), nu înainte de 00:00
⦁ Bianca ANDREESCU (Canada) – Eugenie BOUCHARD (Canada), nu înainte de 02:00
⦁ Sloane STEPHENS (SUA) – Marie BOUZKOVA (Cehia), nu înainte de ora 04:00
Luptă pentru locul 1 WTA

În timp ce Simona își va apăra titlul de anul trecut, Ashleigh Barty, Naomi Osaka si Karolina Pliskova se vor lupta la Toronto pentru prima poziție în ierarhia WTA. Ca să revină pe primul loc, Osaka trebuie să aibă un traseu în care să joace cu un tur mai mult decât Barty. Totodată, Pliskova ar putea ajunge pe locul 1 dacă va atinge minimum faza semifinalelor, iar Osaka si Barty ar părăsi competiția până atunci. Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an până în 2021, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și cele mai bune jucătoare de tenis din România. Tot la Digi Sport, fanii tenisului se pot bucura de meciurile Fed Cup și Cupa Davis.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: