Connect with us

Sport

Partida ELVEȚIA – ROMÂNIA se joacă la PRIMA TV, în exclusivitate

HAI,ROMÂNIA !  în fața micului ecran la PRIMA TV sau în PARCUL TITAN

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
Reclame

O singură opțiune-victoria ! Tricolorii lui Edi Iordănescu joacă pe 19 iunie un meci esențial împotriva Naționalei Elveției. Naționala joacă la Prima TV iar televiziunile din Grupul Clever acordă spații ample acestei partide în programele din 17, 18 și 19 iunie.

Prima News, Prima TV și canalele Prima Sport îmbracă tricoul Naționalei de fotbal a României cu ocazia partidei Elveția – România, ce va fi difuzată pe 19 iunie, de la 21:45, la Prima TV. Mai mult, fanii Naționalei sunt așteptați în ziua meciului,  pe 19 iunie, la un mega eveniment în Parcul Titan,  pentru a trăi împreună emoțiile partidei. Meciul va fi proiectat pe un ecran imens iar fanii Naționalei, alături de vedetele PRIMA si super atacantul generației de aur, Florin Răducioiu, îi vor încuraja pe tricolori în drumul spre victorie.

Pe 17 iunie, la Focus 18, corespondenții Focus Sport vor transmite informații despre sosirea Naționalei în Elveția și despre starea de spirit din lot după meciul cu Kosovo. La Prima Sport, jurnaliștii vor aduce live în casele românilor cele mai recente informații despre echipa antrenată de Edi Iordănescu.  

Cu o zi înaintea meciului, pe 18 iunie,  la Focus 18, în intervențiile live din Elveția, telespectatorii vor afla cele mai recente știri legate de Națională și vor vedea primele  imagini de la antrenamente. La Prima Sport, de la ora 21:00,  în direct din Elveția, comentatorii partidei, Emil Grădinescu și Costi Mocanu,  vor aduce toate noutățile din cantonamentul  României.

HAI,ROMÂNIA !  în fața micului ecran la PRIMA TV sau în PARCUL TITAN

Ziua de 19 iunie aduce și cele mai multe emoții, dar și multe emisiuni și un mega eveniment dedicat suporterilor Naționalei de Fotbal a României. Facem împreună galerie !

·       Prima News, de la 11:30, Raluca Al-Haddad va dezbate subiectul partidei Elveția – România, cu invitați în studio și va face un tur la pregătirile evenimentului Prima TV din parcul Titan. Acolo, bucureșteni sunt așteptați să urmăreasca partida pe un ecran gigant.

·       Prima News, ora 17:00, Ciprian Aron are invitați din fotbal și cele mai noi știri.

·    Tot pe Prima News, meciul Elveția – România devine subiect principal de dezbatere  la  ”Proiect de țară, România”, de la ora 20:00.

·       Prima Sport va oferi o serie de interviuri cu fotbaliști ai Naționalei pe parcursul întregii zile

·       La Prima TV, în Focus 14, Livia Graur îl va avea alături pe jurnalistul Alex Rădulescu, într-un dialog dedicat meciului pe care Prima TV îl va difuza începând cu ora 21:45. Nu vor lipsi nici intervențiile live din Elveția

·       Tot la Prima TV,  Exclusiv VIP va îmbrăca tricoul Naționalei. De la 15.30, Cristi Brancu vă așteaptă cu invitați surpriză, transmisiuni live de la pregătirile evenimentului din parcul Titan și alte subiecte dedicate Naționalei

·       Fotbalul este rege și la Focus 18, unde vor exista intervenții live din Elveția ale celor doi comentatori ai partidei, Costi Mocanu și Emil Grădinescu

·       De la ora 21:00, pe Prima TV, în Studioul UEFA, Alex Rădulescu va comenta, alături de Gică Popescu, echipa aliniată de Edi Iordănescu la start

  • Pe Prima TV, de la 21.45 se va auzi, în direct din Elveția,  fluierul de start al partidei Elveția-România

·       După fluierul final, de la 23:45, Studio UEFA va continua cu reacții la cald și comentarii despre partidă.

Naționala joacă la Prima TV ! Pe 19 iunie, de la 21.45 !

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending