Partida ROMÂNIA - GRECIA, în direct, la TVR 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

TVR 1 şi TVR HD transmit, în această seară, de la 21.45, meciul România – Grecia, al optulea joc al “tricolorilor” din preliminariile Campionatului European de anul viitor. În partida tur, România a câştigat cu 1-0. 

Grecia, campioana europeană din 2004, este deziluzia acestei campanii de calificare. Elenii sunt pe ultimul loc în grupă, cu numai două puncte şi fără victorie. Mai mult, adversarii noştri de diseară au pierdut ambele partide jucate cu Insulele Feroe, una dintre cele mai slabe naţionale de pe continent.

O victorie împotriva grecilor ar rezolva, practic, problema calificării la Europene. După remiza albă de la Budapesta, selecţionerul Anghel Iordănescu a tras un semnal de alarmă pentru meciul din această seară.

“Mai putem scăpa calificarea, pentru că avem un meci greu împotriva Greciei. După părerea mea, Grecia este cea mai bună echipă din grupă. Jucătorii noştri nu rezistă fizic atunci când joacă la intervale atât de scurte”, a spus Iordănescu pentru TVR.

De la aceeaşi oră, adversarele noastre în lupta pentru calificare, Irlanda de Nord şi Ungaria, se întâlnesc în meci direct pe terenul liderului grupei.

Echipa probabilă a României: Tătăruşanu – Papp, Chiricheş, Dr. Grigore, Raț – Pintilii, 5. Hoban – Ad. Popa, L. Sînmărtean,  Torje – Keșeru.

Clasamentul grupei:

1. Irlanda de Nord 7 5 1 1 11-5 16
2. ROMÂNIA 7 4 3 0 7-1 15
3. Ungaria 7 3 3 1 5-3 12
4. Finlanda 7 2 1 4 6-8 7
5. Insulele Feroe 7 2 0 5 5-11 6
6. Grecia 7 0 2 5 2-8 2

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending