Connect with us

ȘTIRI

Partidul Mişcarea România Suverană: „Totul se mişcă repede când se dorește îngenuncherea românilor!”

Published

on

Reclame

„Aflăm și noi dintr-un recent articol publicat de ziarulfinanciar.ro despre bătaia de joc adresată românilor care muncesc și îşi duc cu greu traiul zilnic, dar mai ales la adresa transportatorilor. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), licitează în prezent, aparatură care să îi taxeze pe transportatori la kilometru, la trecerea pe poduri, pasaje, tuneluri, drumuri montane!

Concret, ca să înțelegeți unde duce trădarea acestui guvern, aveți toate detaliile aici:

„CNAIR a publicat în data de 19 ianuarie un anunţ privind lansarea unei licitaţii de achiziţie a unui sistem electronic de tarifare, mai exact definirea și construcţia unui nou sistem informatic integrat având ca scop managementul, gestiunea și controlul tarifului de utilizare a infrastructurii rutiere (pe bază de timp – tip vinietǎ), cât şi pe baza distanței parcurse. Valoarea soluţiei este estimată la 258 mil. lei, iar data limită de depunere a ofertelor este de 7 martie 2024!”

Observați cât de repede se mișcă totul când se dorește îngenuncherea românilor!

În caietul de sarcini, compania oferă detalii despre obiectivele proiectului:
”Noul sistem de tarifare va îngloba atât un mod de tarifare având la bază perioada de utilizare a infrastructurii rutiere (time-based) pentru autoturisme, autobuze, autocare şi autovehiculele de transport marfă cu masa totală maximă autorizată (MTMA) ≤ 3,5 tone cât şi un mod de tarifare în funcţie de distanţa parcursă (distance-based) pentru autovehiculele de transport marfă cu MTMA > 3,5 tone.
Totodată, în cazul autoturismelor, autobuzelor, autocarelor şi autovehiculelor de transport marfă cu (MTMA) ≤ 3,5 tone se va aplica şi un tarif de trecere (peaj) pentru utilizarea podurilor, tunelurilor şi trecătorilor de munte.

Noul sistem centralizat de tarifare rutieră va include astfel funcţionalităţile existente pentru autovehiculele de până la 3,5 tone, inclusiv migrarea datelor existente din prezentul sistem centralizat numit Sistemul Integrat de Emitere, Gestiune, Monitorizare şi Control al Rovinietei – SIEGMCR şi va conţine şi funcţionalităţile specifice pentru colectarea tarifului de trecere a infrastructurii rutiere pentru autovehiculele cu masa totală de peste 3,5 tone”

Așa stau lucrurile, dragi români și transportatori. Asta ne/vă așteaptă în cel mai scurt timp! Este inadmisibil și revoltător! Așa nu se mai poate tolera! Trebuie să eradicăm hoția și șmecheria, iar asta se va putea doar împreună!”

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending