Partidul Vrăjitoarelor ia fiinţă la "Distractis Show", pe TVR 1 (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Partidul Vrăjitoarelor ia fiinţă la „Distractis Show”, pe TVR 1 (galerie foto)

Published

on

Garajele pentru ambulanţe din Suceava, şacalii din Bărăgan, Partidul Vrăjitoarelor, trupa Sensor şi un nou episod din epopeea de iubire Marean – Oana sunt momentele cu care Distractis Show ne va ocupa o oră din seara de sâmbătă, 21 aprilie. Telespectatorii TVR 1 vor râde din nou pe săturate, urmărind un show inteligent, pentru oameni inteligenţi.

La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava s-au construit, în timpul iernii, noi garaje pentru ambulanţe. Din păcate, pe uşile garajelor nu pot intra maşinile, deschiderea lor fiind prea mică. Soluţia de compromis este folosirea unor ambulaţe mai mici, descoperite, tip biciclete care trag tărgi, care ar fi şi ecologice, dar picioarele bolnavului ar rămâne… pe afară!

La rubrica muzicală „De ce râd chitarele” din această săptămână, invitaţi în studioul muzical al lui Marian Dristor sunt membrii trupei Senzor, care, intimidaţi de întâlnirea cu „genialul” Dristor, vin împreună cu Mara, care a mai trecut deja prin această încercare. Un alt subiect abordat sâmbătă este legat de Partidul Vrăjitoarelor.

Ca să nu mai fie trimse în judecată pentru escrocherii sau pentru abuz de prostie din partea escrocaţilor şi pentru a fi apărate de imunitatea parlamentară, vrăjitoarele doresc „să înfiinţează” Partidul Vrăjitoarelor din România. La Primul Congres al Vrăjitoarelor participă şi ţiganca din Anglia care a fost la masă cu Regina!

La „Interviul emisiunii”, un nou subiect senzaţional: şacalii cunoscuţi doar din filmele cu cowboy au început naturalizarea în Bărăgan. Cauzele care au adus şacalii la noi în ţară sunt explicate de doi specialişti: un vânător şi un şacalolog. „Distractis Film” continuă povestea Oana – Marean, cu episodul Luceafărul care este. HyperMarean Vanghelie îi cere Demiurgului Iliescu să-l elibereze de nemurirea din partid, ca să poată rămâne cu Oana.

Iliescu încearcă să-l convingă să nu renunţe la Primărie pentru o femeie. La întoarcere, Luceafărul îl surprinde pe Dan Diaconescu (Cătălin vicleanul), băgând vrăjeală la Oana. Cum se va termina acest episod din epopeea de iubire Marean – Oana aflaţi la Distractis Show din 21 aprilie, la TVR 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending