Connect with us

Evenimente

Bilete fara loc la concertul Pasarea Colibri din Hard Rock Cafe

Published

on

Organizatorii concertului Pasarea Colibri din Hard Rock Cafe pun de astazi in vanzare un numar limitat de bilete fara loc, dupa ce toate celelalte categorii de bilete s-au epuizat. 

“Raspunzand cererii publicului am decis sa suplimentam oferta cu o noua categorie de bilete: incepand de astazi punem in vanzare un numar limitat de bilete fara loc, la pretul de 50 lei.”, au declarat organizatorii. Pasarea Colibri este o aparitie rara si extrem de apreciata in peisajul muzical romanesc.

Trupa impresioneaza prin show-urile pline de patos, vivacitate si culoare. Fiecare concert inseamna o trecere prin 19 ani de cariera, presarati cu slagare precum “Vinovatii fara vina”, “Miruna”, “Mielu”, “Esarfa in dar” sau “Andrii Popa”. Pasarea Colibri va urca pe scena din Hard Rock Cafe in componenta: Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici, Teo Boar.

Biletele fara loc, la pretul de 50 de lei, sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending