Pasarea Colibri la Hard Rock Cafe – revedere cu titanii folkului - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Pasarea Colibri la Hard Rock Cafe – revedere cu titanii folkului

Published

on

Pe 26 aprilie la Hard Rock Cafe Pasarea Colibri a oferit un spectacol total si a avut parte, pe drept, de ovaţii la scena deschisa. A fost o seara demna de niste titani ai folkului, in care hiturile au curs unul dupa altul, iar rasplata oferita de spectatori a fost pe masura.

Puţin dupa ora 22.00 luminile s-au stins si zambetul bland al lui Florian Pittis a dominat incaperea de pe un ecran amplasat pe scena, in timp ce vocea regretatului actor a rasunat in sala dand fiori tuturor. Cand amintirea artistului plecat prea devreme dintre noi inca plutea in aer pe scena au urcat Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Teo Boar si Vlady Cnejevici. Intr-o clipita, Pasarea Colibri si-a luat zborul, intr-o nota melancolica: spectatorii au ascultat „Cantecul ceasornicarulului”, au avut apoi un „Vis de primavara” si s-au lasat cuprinsi de „Tristeţi provinciale”, alaturi de cei patru artisti. “Intoarcerea la Orient”, a prevestit schimbarea de ton si dispoziţie ce avea sa urmeze. Spectatorii au fredonat in continuare „Dealul cu dor”, „Ciresii” si „Geamuri”.

Cu Piesa „Peste rabdari (Blugii bleu-jandarm)” s-a dat startul cantatului la unison, public si trupa parca ar fi fost una: s-a palaudat si cantat pe rupte: “Canadiana”, “Dragostea e o salata” si “Viaţa la ţara”, apoi Pasarea Colibri a parasit scena, anunţand insa ca vor reveni.

Pauza a fost animata de un moment coregrafic al personalului ce are grija de clienţii din Hard Rock Cafe, iar tinerii mereu cu zambetul pe buze au cules la finalul prestaţiei aplauze generoase.

Parea greu de crezut ca intensitatea atinsa la incheierea primei parţi a concertului va putea fi depasita, dar indragiţii artisti s-au achitat cu brio si de aceasta misiune. Parca animaţi de aplauzele coplesitoare/entuziaste cu care au fost intampinaţi la revenirea pe scena cei patru Colibri au rasfaţat publicul cu inca o serie de slagare. Lordul John, Esarfa, Miruna, Pisica neagra, Hei tramvai, Strada Popa Nan sau Muguri de fluier au fost tot atatea motive pentru ca cei prezenţi sa aplaude si sa cante.

“Laptaria lui Enache”, “Canarul” si “Adio deci pe curand” au reconstituti ceva din nostalgia ce pare a fi insasi esenţa folkului. Dar pofta de viaţa a celor prezenţi era deja de neoprit, la fel ca si apetitul pentru mai multa muzica buna. Cand scena s-a golit publicul si-a cerut dreptul la mai mult rasfaţ, ovaţionand formaţia si aplaudand neincetat. Pasarea Colibri a revenit si a incins din nou o data atmosfera cu refrene de neuitat: „Mica Ţiganiada”, „Vinovaţii fara vina”, „Andrii Popa”, „Bufonul”, „Nunta”, „Te intreb pe tine soare”, „Hanul lui Manuc” au fost inca un prilej pentru aplauze furtunoase. Nu de puţine ori, trupa a lasat spectatorilor placerea de canta refrenul. Desi nimeni nu parea gata sa se desparta de Pasarea Colibri, piesele „Proverbe” si „Epilog” au pus punct unei seri de neuitat, petrecuta alaturi de muzicieni de excepţie.

Setlist:

Partea I

Cantecul cesornicarului
Vis de primavara
Tristeţi Provinciale
Un om pe niste scari
Intoarcerea la Orient
Dintr-o Cafenea
Dealul cu dor
Ciresii
Geamuri
Peste rabdari (Blugii bleu-jandarm)
Candiana
Dragostea e o salata
Vara la ţara

Partea a II a

Lordul John
Esarfa
Miruna
Scrisoare de bun ramas
Pe Corso
Pisica neagra
Cardio
Hei tramvai
Strada Popa Nan
Muguri de fluier
Laptaria lui Enache
Canarul
Adio, deci pe curand

Encore:

Mica ţiganiada
Vinovaţii fara vina
Andrii Popa
Bufonul
Nunta
Te intreb pe tine soare
Hanul lui Manuc
Proverbe
Epilog

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending