marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniPascal Bruckner, interviu în exclusivitate la TVR INFO

  Pascal Bruckner, interviu în exclusivitate la TVR INFO

  TVR INFO difuzează un interviu în exclusivitate cu unul dintre cei mai importanţi romancieri, eseişti şi filosofi ai momentului, francezul Pascal Bruckner, continuând astfel seria de interviuri cu personalităţi importante ale lumii.

   

  Sâmbătă, de la ora 21.10, şi în reluare duminică, de la 13.10, telespectatorii TVR INFO vor avea ocazia să urmărească interviul pe care Pascal Bruckner l-a acordat realizatoarei Codruţa Marinescu. După interviul acordat în exclusivitate pentru TVR INFO de laureatul Premiului Nobel pentru chimie, prof. dr. Jean-Marie Lehn, Pascal Bruckner vorbeşte la TVR Info despre iubire şi actualitate.

   

  Este supranumit „filosoful actualităţii”, dar se consideră mai degrabă un filosof al spiritului timpului. Observă, scrie şi călătoreşte în întreaga lume, pentru a dezbate problemele societăţii contemporane. Iubirea, fericirea, adaptarea la evoluţie a fiinţei umane, dar şi unificarea Europei, „Ben Laden-ii blonzi” sau supraexpunerea liderilor europeni sunt subiecte pe care scriitorul, eseistul şi filosoful parizian le atinge în discuţia sa cu realizatoarea Corduţa Marinescu.

   

  Pascal Bruckner a venit în România la sfârşitul lunii iulie pentru lansarea ultimului său volum, „Paradoxul iubirii”, ce pune în discuţie vremelnicia relaţiilor.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente