Connect with us

ENTERTAINMENT

,,Pasito” single-ul de succes al verii lansat de Otilia și Malleko

Published

on

Reclame
Nu știi pe ce piesa să dansezi vara asta? Otilia Bilionera, alături de Malleko te invită la dans pe ritmurile senzuale ale noului single ,,Pasito”.
Nu ne mai surprinde faptul că Otilia Bilionera lansează constat piese alături de artiști internaționali, însă de această dată, artista noastră preferată ne încântă cu ,,Pasito”, în colaborare cu talentatul artist român Malleko.
,,Sunt entuziasmată de lansarea piesei. Malleko, este un artist talentat si cred că <Pasito> este o piesă pe care o vor iubi toți cei care o ascultă„, spune Otilia Bilionera. 
 ,,Pasito” este o piesă în limbă spaniolă. Pasiune, libertate și ritmuri care te invită la dans, despre asta este vorba în cea mai recentă lansare muzicală a Otiliei în colaborare cu Malleko.Versurile ,,Pasito conmigo”, traduse ,,pași mici alături de tine”, îți rămân întipărite in minte și te îndemna să te lași purtat de muzică.
,,Colaborarea cu Otilia a fost o experiență fantastică. Este o artistă cu o voce uimitoare și o energie debordantă. Sunt sigur că <Pasito> va fi un succes„, spune Malleko.
În producția lui Andy Horjea, cu muzica și versurile semnate de Malleko, piesa ,,Pasito” promite sa devina hitul verii.
,,Pasito” disponibilă pe toate platformele de streaming YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal. Ascultă piesa in platformele digitaleClick pentru a asculta 👇🏻 Otilia este o prezență iconică în industria muzicală, cunoscută atât pe plan național, cât și internațional. Piesa „Bilionera”, care a consacrat-o,  a fost un succes răsunător, luând cu asalt industria muzicală europeană și acumulând milioane de vizualizări pe platformele muzicale. Pe lângă acest hit, Otilia a lansat și alte piese de succes, precum „Adelante”, cu 1 milion de streamuri, și piesa „Oh Na Na”, cu peste 2 milioane de streamuri. Otilia a creat o adevărată frenezie cu lansările sale, transformându-se într-o supervedetă internațională.Malleko este compozitor și cântăreț, care a contribuit la compunerea piesei ,,Știi unde mă găsești”, interpretata de Theo Rose și Edward Sanda. Lansările lui Malleko sunt dominate de ritmuri latino și versuri în limba spaniolă, iar piesa ,,Baila Conmigo” a ajuns la aproape 1 milion de streamuri pe platformele muzicale. 
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending