vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVPasiunea a cucerit din nou scena de la Vocea României! Peste 1.3...

  Pasiunea a cucerit din nou scena de la Vocea României! Peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit, aseară, emisiunea

  Andra Herța, Andrei Ciocîrlan, Cristina Budeanu, Gilberta Wilson, Izabela Simion, Leon Mureșan, Mădălina Ghirău, Maria Ojică, Mioara Tânjală, Robert Sălăgean, Sara Cucu și Silvia Vișinescu sunt cei 12 concurenți care, aseară, au făcut scena de la Vocea României să vibreze și au transmis emoție în public. Pentru ei au apăsat antrenorii butonul care îi duce în următoarea etapă a competiției.

  Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:31, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.0 puncte de rating și 25.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 4.6 puncte de rating și 16.8% share.

  Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:38, aproape 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

  Una dintre concurentele de aseară a reușit să-i impresioneze pe antrenori, nu doar cu vocea ei: „Ceea ce vreau să spun este că e minunat, ceea ce ne face și pe noi să ne întrebăm, câteodată, cui să-i mulțumim în viață că suntem în locul în care suntem”, i-a spus Horia Brenciu, după ce femeia a mărturisit că se află pe scena de la Vocea României datorită unui profesor. Iar Tudor Chirilă a punctat că: „Noi, în România, avem multă nefericire profesională. Cred că școala nu face nimic ca să-i pună pe copii să descopere ce le place cu adevărat. Nu e nimic mai important decât să fii fericit la locul de muncă sau să-ți urmezi visul. În viață merită să faci ceea ce-ți place.”

  Vinerea viitoare este ultima șansa a concurenților să-și găsească loc într-una dintre echipe, așa că nu ratați ultima ediție din etapa audițiilor nevăzute. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente