Pastură românească de albine este acolo unde polenul este cel mai mare și chiar este numită „pâine albinelor” – un produs bogat în enzime, miere, nectar și mulți microbi benefici. Polenul colectat de albine din flori este fermentat în stup timp de 3 luni până devine pastură.
Albinele se hrănesc cu pastură, iar lipsa ei reduce producția de miere, ceară de albine și lăptișor de matcă.
Care sunt beneficiile?
Cantitatea de pasture românească 100 g are un impact major asupra sănătății noastre, dar are și proprietăți curative deosebite, dintre care amintim:
Are efect anti-îmbătrânire și prelungește viața;
Este un bun adjuvant pentru chimioterapie;
Ajută la reducerea stresului, a oboselii și la restabilirea vitalității fizice;
Are efecte antibacteriene și antiinflamatorii;
Îmbunătățește activitatea ficatului și ajută la eliminarea bilei;
Este un bun antidot natural;
Ameliorează durerile de cap migrenoase și ajută la prevenirea și tratarea anemiei;
Scade colesterolul din sange;
Este bogat in vitaminele A, B, C, E si K, acid lactic, minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu) si enzime;
Asigura vitalitatea si sanatatea;
Un borcan de pastura romaneasca 450g poate ajuta cu succes la tratarea celor mai frecvente afectiuni fizice: tulburari de crestere la copii, afectiuni ale stomacului si ficatului, ajuta la stimularea activitatii creierului, sustine echilibrul sistemului imunitar, ajuta sanatatea inimii prin reducerea riscului de boli de inima Atacuri de boli de inima, ajută la încetinirea tumorilor canceroase, ajută la funcția sexuală normală și stimulează fertilitatea prin creșterea libidoului.
Sunt contraindicate persoanelor alergice la polen sau alte produse apicole și nu sunt recomandate copiilor sub 1 an. Tratamentul la fermă trebuie administrat cu o linguriță de granule la jumătate de oră după micul dejun timp de cel puțin 1 lună.
O pastură premium are culoarea maro, are gust dulce și acru, provine de la un producător profesionist și de încredere și este un produs 100% natural.