duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneSportPatinaj artistic: SUA au preluat conducerea în Trofeul mondial pe echipe

  Patinaj artistic: SUA au preluat conducerea în Trofeul mondial pe echipe

  SUA au preluat conducerea, după evoluţia sportivilor din probele de simplu masculin şi dans, în Trofeul mondial la patinaj pe echipe, probă ce va debuta la Jocurile Olimpice anul viitor, la Soci, totalizând 55 puncte, în timp ce Canada ocupă locul secund, cu 50 puncte, urmată, la rândul ei, de Japonia – 48 puncte, Rusia – 42 puncte, Franţa – 35 puncte şi China – 2 puncte.

  În proba masculină, canadianul Patrick Chan, campion mondial controversat anul acesta la London, în statul canadian Ontario, a căzut din nou, de data aceasta de trei ori, în programul liber, dar arbitrii nu au avut probleme să-l situeze pe locul secund, cu 240,21 puncte. Primul loc, pentru care se primesc în această competiţie care se anunţă de mare interes la JO-2014, unde vor participa 10 echipe, a fost ocupat de japonezul Daisuke Takahashi – 249,52 puncte, în timp ce poziţia a treia a revenit celui de-al doilea canadian, Kevin Reynolds – 237,65 puncte.

  La dans, victoria a revenit, de asemenea, reprezentanţilor SUA, Madison Chock/Evans Bates, cu 164,91 puncte, urmaţi de cuplul canadian Kaitlyn Weaver/Andrew Poje – 160,08 puncte şi de ruşii Ksenia Monko/Kiril Haliavin – 149,27 puncte.

  Trofeul mondial se se încheie sâmbătă, cu programul liber la feminin şi la perechi.

  AGERPRES

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente