Connect with us

A-Z NEWS

Patric Petre Marin, prezentatorul emisiunii „Bugetul meu” de la TVR 2 si-a pierdut viata intr-un accident de masina

Published

on

Reclame

Zi tristă pentru angajaţii din Televizunea Română.  PATRIC PETRE MARIN şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident de maşină.

Operatorul care îl însoţea a fost rănit şi este internat la spitalul Elias.

Patric Petre Marin era prezentator al emisiunii BUGETUL MEU de pe TVR 2. Căsătorit cu actriţa Dana Tapalagă, Patric lasă în urmă trei băieţi.

Cu o diplomă şi experienţă de inginer energetician, Patric Petre Marin şi-a urmat visul din copilărie, de a deveni actor, aşa că a absolvit şi Academia de Teatru. A colaborat cu Teatrul Mic, unde a deţinut şi functia de Director Adjunct, cu Teatrul Bulandra, Teatrul Ion Creangă, TVR – Teatru şi a jucat şi în câteva filme.

A debutat ca actor la Teatrul L.S. Bulandra, a fost actor şi director adjunct la Teatrul Mic.

Acum este prezentator al emisiunii Bugetul meu de pe TVR 2, acceptând să lucreze în televiziune pentru că: „toţi lucrăm într-un fel de televiziune; azi nimic nu se mai poate concepe fără televiziune”.

Aşa cum declară: „Mă bucur că am prilejul la TVR 2 să colaborez din nou cu Liliana Covlea şi Eugen Roibu, două persoane foarte dragi mie, cu care am colaborat de mai multe ori de-a lungul anilor. Meseria de actor de televiziune nu ai unde să o înveţi, de aceea cred că sunt norocos să pot lucra cu producători şi realizatori experimentaţi, operatori foarte buni şi tehnicieni minunaţi. În plus, TVR-ul este o şcoală pentru oricine. Aici întâlneşti nu numai profesori în «ale meseriei», dar şi oameni pe care, dacă ştii cum să-i preţuieşti şi să-i respecţi, îţi pot deveni buni prieteni.

Pariul ca emisiunea Bugetul meu să fie o combinaţie de informaţie + distracţie , mă încântă şi mă ambiţionează. Eu am două profesii: inginer şi actor, pe care le practic din plin. Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu ajungeam inginer şi nu ştiu dacă puteam trăi fără actorie. Mulţumesc lui Dumnezeu că, atunci când aveam 19 ani, mi-am ascultat profesorii care mi-au spus că trebuie să fac mai întâi ingineria şi apoi actoria.

În şcoală am învăţat o mulţime de lucruri pe care, mărturisesc că într-o oarecare măsură … le-am cam uitat, cu o singură excepţie: nu am uitat cum să «re/învăţ». Şi pentru a re/învăţa, trebuie să ai «ce-urile» şi «cum-urile» bine definite, şi să-ţi pui întrebările corecte. Răspunsurile ţi le dau cei cu care vorbeşti sau le găseşti în documentaţia aferentă. De aceea îmi place emisiunea Bugetul meu , pentru că, împreună cu Liliana Covlea şi Eugen Roibu, putem căpăta răspunsuri la «ce» şi «cum» … E simplu! Încercaţi odată cu noi. Urmăriţi-ne dacă vreţi să învăţaţi, aplicaţi tot ce vedeţi în Bugetul meu şi apoi, bucuraţi-vă de reuşita dumneavoastră. Mult succes!”

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending