Connect with us

Seriale

Patrick Duffy : “Dallas nu s-ar fi întors pe micile ecrane dacă unul din trio-ul nostru ar fi zis NU”

Redactia Radar de Media

Published

on

Patrick Duffy, Linda Gray și regretatul actor, Larry Hagman, au decis să se întoarcă pe platouri pentru filmarea noului sezon Dallas, doar după ce au stabilit că toți își doresc acest lucru.

Actorul care dă viață personajului Bobby a declarat că dacă unul dintre ei ar fi refuzat oferta producătorilor americani, atunci nimeni din “vechea gardă” nu ar mai fi semnat.

„Eram ca cei trei muschetari. Acum din păcate am rămas doar doi. Timp de 35 de ani am fost prieteni înainte de toate și când venea vorba de Dallas trebuia ca toți trei să fim de acord”, a declarat Patrick Duffy.

Noul sezon din Dallas este difuzat în România de Antena 1și readuce în prim plan rivalități mai vechi dar și intrigi noi. În fiecare sâmbătă, de la ora 20:30, lupta pentru putere din cadrul familiei Ewing devine mai aprigă ca niciodată.

Larry Hagman, Linda Gray și Patrick Duffy fac parte din distribuția principală, alături de generația tânără de actori. În plus, în roluri episodice, vor apărea și Ken Kercheval (Cliff Barnes) sau Charlene Tilton (Lucy Ewing).

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending