Connect with us

Emisiuni

PROVOCARE | Show-ul nuntilor incepe asta seara la Pro TV! Vezi aici care sunt primii concurenti! (galerie foto)

Avatar

Published

on

Telespectatorii ProTv sunt invitaţi miercuri, 4 septembrie, şi joi, 5 septembrie, de la 20:30 să chefuiască timp de două ore la Patru nunţi şi o provocare.

Una dintre cele patru nunţi intrate în competiţie adună laolaltă nu mai puţin de 500 de invitaţi, pentru a căror bună dispoziţie au fost puşi la bătaie 50.000 de euro. Camelia (22 de ani) şi Hagi (22 de ani) din Homocea, judeţul Vrancea, protagoniştii acestei petreceri de zile mari, sunt împreună de 7 ani.

Atunci când a decis să-şi ceară iubita de soţie, Ionuţ a pus la cale o surpriză pe care Camelia şi-o va aminti toată viaţa. În clipa în care ea a intrat în discoteca unde urmau să se întâlnească, luminile s-au stins, muzica s-a oprit, iar el a rostit cuvintele magice în genunchi. Acum, fericirea lor este cu atât mai mare cu cât urmează să devină părinţi.

Tot în prima ediţie a emisiunii vor intra în competiţia pentru o lună de miere de cinci stele şi Alexandra (23 de ani) şi Vlad (24 de ani) din Popeşti Leordeni, Ilfov. Cei doi se cunosc de la sfârşitul şcolii generale, când s-au întâlnit în parcul instituţiei în care amândoi învăţau. Cu toate că, la prima impresie, Alexandra a văzut în Vlad un neîndemânatic, tânăra se consideră norocoasă că el e alesul ei. Alexandra a fost cerută de soţie în noaptea de Crăciun, iar tinerii şi-au planificat în detaliu o nuntă de poveste. Alexandra va avea 6 domnişoare de onoare, iar Vlad 9 cavaleri de onoare.

Simona (25 de ani) şi Marian (29 de ani) din Curtea de Argeş formează cel de-al treilea cuplu la nunta căruia telespectatorii ProTv vor putea petrece în prima ediţie a emisiunii Patru nunţi şi o provocare. Deşi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani în clubul în care lucrau amândoi, Marian a cucerit-o pe Simona în urmă cu un an, când a invitat-o în oraş şi a apărut la întâlnire însoţit de un imens buchet de flori. Tot un buchet de flori a însoţit şi cererea de căsătorie, care a avut loc de ziua îndrăgostiţilor şi cu ajutorul unui…ou de ciocolată, în care Marian a ascuns inelul de logodnă.

Cel de-al patrulea cuplu care îşi face nunta vedetă în prima ediţie a show-ului Patru nunţi şi o provocare este format din Raluca (27 de ani) şi Andrei (30 de ani), din Braşov. O petrecere dată în Buşteni în urmă cu 7 ani i-a adus faţă în faţă şi, deşi Andrei nu considera că un certificat de căsătorie poate face o relaţie mai frumoasă, el o întreba cu ocazia fiecărei aniversări pe Raluca dacă mai semnează cu el pe un an. Anul trecut, atunci când împlineau 6 ani de când erau împreună, el a întrebat-o dacă semnează pe viaţă.

Nunta care va reuşi să impresioneze şi să emoţioneze într-atât de mult miresele intrate în competiţie încât să obţină cel mai bun punctaj îşi va trimite protagoniştii într-o lună de miere fabuloasă, în Tenerife.

Comentarii

Emisiuni

Sâmbăta aceasta, ROventura ne invită pe un tărâm de basm, la Cheile Nerei

Avatar

Published

on

            George Mihai şi Andreea Stravoiu vă invită sâmbătă, de la ora 15:00, la noi aventuri prin intermediul emisiunii  ROventura”, la Kanal D. De data aceasta, periplul celor doi călători neobosiţi ajunge în Banatul de Munte.

 

Înainte de a porni spre inima parcului naţional Cheile Nerei, ROventurierii ajung în mijlocul unei comunităţi de cehi, în satul Bigar. Drumul de la Dunăre până aici, într-unul din satele Banatului Cehesc, e un spectacol în sine. Sarpele de asfalt trece prin inima codrilor, înşiră de-a dreapta şi stânga frumuseţi neştiute şi te poartă în oaza pemilor – așa cum sunt cunoscuţi pe aici foştii locuitori ai Bohemiei.

 

Odată ajunşi aici, cehii au prins rădăcini şi au format o comunitate care îşi poartă povestea, peste veacuri, din generaţie în generaţie. Bigar şi Eibenthal sunt poate, cele mai cunoscute dintre cele şapte sate care alcătuiesc aşa-zisul ţinut cehesc din Banatul de Munte.

 

Există toate condiţiile pentru ca agroturismul să înflorească aici. Ar fi singura şansă, de altfel, la un trai mai bun pentru oamenii locului. Ţinutul acesta are atât de multe atracţii, iar Cheile Nerei oferă practic, un tărâm de basm, locuri unice pe care „ROventura” vă invită să le descoperiţi sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, alături de gazdele emisiunii George Mihai şi Andreea Stravoiu. Dar până atunci, vă invităm să vă bucuraţi de câteva cadre impresionante din călătorie.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” ajunge la final. Nu rataţi ediţia de sâmbătă, 11 iulie, la Antena 1

Avatar

Published

on

            Sâmbăta aceasta,  de la ora 13:45, pe Antena 1, concurenţii îndrăgitului reality show matrimonial Mireasa”, duc bătălia finală pentru marele premiu în valoare de 40.000 de euro. Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici să îşi găsească sufletul pereche, se lupt pentru a-l cuceri. În plus, pentru a câştiga marele premiu, în competiţie s-au înscris participanţi din toate colţurile ţării, chiar şi din străinătate.

 

În marea finală, cele trei cupluri mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită să câştige, vor lupta pentru marele premiu, însă doar o pereche va câştiga, iar cei doi se vor căsători chiar sâmbătă, în direct, în platoul emisiunii.

„Am pornit la drum cu emoţii multe şi mari !”, îşi aminteşte Diana Dumitrescu, gazda emisiunii, despre debutul show-ului, de la Antena 1. „Nu doar că mă aflam la cârma unui gen de emisiune cu totul nou pentru mine, dar porneam şi într-o perioadă grea pentru întreaga omenire, aşa că presiunea mi se părea şi mai mare. Uşor-uşor am trecut peste toate obstacolele şi azi nu facem decât să ne bucurăm de faptul că emisiunea noastră demonstrează că iubirea chiar nu are bariere ! Vă invităm alături de noi sâmbătă, de la ora 13:45, pe Antena 1, să vedem ce decizii vor lua cuplurile noastre şi, mai ales, cine va câştiga marele premiu în valoare de 40.000 de euro!”, a mai spus Diana.

Încă de la începutul săptămânii, caravana „Mireasa” a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună „DA”, se pot înscrie la casting pe adresa casting@antena1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei caută ”factorul X”  în cel de-al nouălea sezon, la Antena 1

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel de-al nouălea sezon X Factor, la Antena 1, îi aduce la masa juriului pe Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei sunt cei patru membri ai juriului în cel de-al nouălea sezon X Factor, care va avea premiera în această toamnă, la Antena 1. Sezonul cu numărul nouă aduce nu doar multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere, ci și doi jurați noi alături de Ștefan Bănică și Delia. Loredana se alătură familiei X Factor și abia așteaptă să înceapă audițiile! ”Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor și abia aștept să descopăr concurenții, talente, să fac o echipă tare și să ținem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzațional. Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare. Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă. Nu e ușor să fii refuzat, dar uneori, un <Nu> la timpul potrivit face mai mult decât un <Da>, pentru că te ajută să găsești resursele pentru a continua”, a promis Loredana.

Devenită cel mai vechi membru al juriului, Delia se bazează pe noile generații și pe talentul lor. ”Nu am emoții, sunt nerăbdătoare să începem, să îi văd, să îi ascult. Mă aștept ca din valul acesta nou de tineri să fie mai originali, mai îndrăzneți, mai curajoși și mi-aș dori ca anul acesta să văd mai puține abordări de festival”, a mărturisit și Delia.

Câștigător în 2013, sub mentoratul Deliei, Florin Ristei va avea acum ocazia să trăiască experiența X Factor și din cealaltă ipostază, aceea de jurat. ”Mă bucur tare de tot că sunt aici, am zis de multe ori că mi-ar plăcea să ajung în juriu, iar după 7 ani s-a întâmplat. Am văzut că, în trecut, noul venit a avut cea mai grea sarcină, așa că eu mă aștept să primesc grupurile. Dacă se adeverește, înseamnă că eu o să am cea mai grea sarcină și o să trebuiască să mă cert puțin cu ceilalți jurați, ca să obțin concurenți buni”, a declarat Florin Ristei, care devine astfel primul câștigător al unui talent show din lume care are ocazia să devină parte dintr-un juriu de asemenea amploare.

Ștefan Bănică vede în noul său coleg un potențial câștigător, astfel că deja se pregătește pentru o luptă strânsă. ”Cu Ristei am lucrat in pandemie, am înregistrat o piesă de-a mea într-o variantă orchestrată de el și este un băiat extrem de serios și un nou tip de jurat. Este câștigător X Factor și este în acest domeniu de foarte mulți ani, face muzică și cântă foarte bine. E un suflu nou și un candidat care să câștige acest concurs, pentru că este motivat”, a spus Ștefan Bănică.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0