Paul Angelescu a prezentat, la România, te iubesc!, a fost lider de audiență! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize Audiente TV

Paul Angelescu a prezentat, la România, te iubesc!, a fost lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Paul Angelescu a prezentat duminică, la România, te iubesc!, povestea portului Constanța din ultimii 30 de ani. O companie strategică, cu mult potențial, cu proiecte mari pe hârtie și întârzieri de decenii pe teren. O infrastructură critică devastată de nepăsare.

Ancheta Port la marea nepăsare a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 4.4 puncte de rating și 21.5 % cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 2.4 puncte de rating și 11.5 % share.

Săptămâna aceasta, în cadrul Știrilor PRO TV, și duminică, la România, te iubesc!,

Rareș Năstase face radiografia învățământului românesc în reportajul Abandon școlar

Rareș Năstase face o radiografie a învățământului din România în reportajul Abandon școlar. Suntem pe ultimul loc în Uniunea Europeană în privința părăsirii timpurii a școlii. Situația este dramatică, în special în mediul rural, acolo unde un sfert dintre copiii dintr-o generație se pierd pe drum, 1 din 4 renunță la școală. Este o problemă care influențează dezvoltarea economică și calitatea vieții per total. Cei care abandonează devin o pierdere și o povară pentru societate.

„România eșuată e țara cu drumuri de noroi, bani risipiți și școli fără dotări. E țara fără consilieri si psihologi care să ajute, să intervină din timp, pentru a preveni un abandon școlar. E statul în care copiii de 10-11 ani nu mai sunt primiți la școală, deși vin și vor să învețe, dar nu le mai permite sistemul, pentru că sunt prea mari. România eșuată e și cea în care avem segregare, stereotipuri și lipsa celor 7 ani de acasă, peste multe alte lipsuri. E țara fără modele, în care piramida modelelor s-a inversat și în care e mare mirajul muncii necalificate, peste hotare. E țara celor 250 de mii de analfabeți, la care se adaugă școlarii considerați analfabeți funcțional, plus cei 45 de mii de copii care renunță, anual, la școală”, spune Rareș Năstase.

Începând din aceasta seara, în cadrul Știrilor PRO TV, Rareș Năstase dezvoltă tema abandonului școlar și prezintă datele educației din țara noastră și soluțiile de reușită pe termen lung.

Emisiunea România, te iubesc! poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending