miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăEVENTSPaul Surugiu – Fuego porneşte în turneul de colinde “Am suflet de...

  Paul Surugiu – Fuego porneşte în turneul de colinde “Am suflet de Crăciun”

  Odată cu intrarea în luna cadourilor, Paul Surugiu Fuego porneşte prin țară, cu celebrele sale colinde şi piese de sezon. Artistul inimilor va ajunge în mai multe oraşe alături de band-ul său, cu surprize, noutăți, cu emoții, veselie și bună dispoziție și cu cele mai apreciate cântece care l-au făcut celebru în perioada sărbătorilor.

  Melodii precum ”Vals de Crăciun”, ”Colindă pentru părinți”, ”Atâta-i colinda”, ”La mulți ani, e noaptea de Crăciun”, ”E vremea colindelor” sau celebra ”Împodobește, mamă, bradul” vor răsuna pe scena din orașul tău, într-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitări și versuri înalte și o întreagă stare de bine. Nu ratați așadar, evenimentul iernii, alături de Paul Surugiu-Fuego și band-ul său!

  Programul turneului este următorul: 

  Braşov – 4 decembrie – Teatrul Sică Alexandrescu

  Constanţa – 5 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor

  Călăraşi – 6 decembrie –  Sala Barbu Stirbey

  Tulcea – 7 decembrie – Teatrul Jean Bart

  Piteşti – 8 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor

  Alexandria – 9 decembrie – Centrul Multifuncţional pentru Tineret

  Craiova – 11 decembrie – Teatrul Naţional Marin Sorescu

  Râmnicu-Vâlcea 12 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor

  Ploieşti – 19 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor

  Suceava – 26 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor

  Botoşani – 27 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor

  Vă aștept să ne bucurăm împreună de magia sărbătorii, de numeroasele emoții pe care le trăim! Vreau să uitați și voi și noi, pentru două ore, de toate problemele lumii actuale și să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului! Vă aștept cu tot sufletul alături de noi, într-un Crăciun colindat, de Rai luminat! Am suflet de Crăciun și va iubesc!” (Paul Surugiu-Fuego).

  În stilul său caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie întreagă de trăiri, surprize, momente pline de umor, dar și de amintire. Două ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate în atmosfera sărbătorilor de iarnă, prevestind venirea Crăciunului. Publicul se va emoționa la teme despre părinți, despre reîntoarcerea acasă, dar și la colinde tradiționale, la sonorități aparte și orchestrații pe măsură. Spectacolul are în prim plan bucuria care ne cuprinde pe toti atunci când se aproprie Crăciunul, fiind conștienți că ar fi o mare veselie în lume dacă ar fi Crăciun în fiecare zi!

  Bilete pe ProTicket.ro, Ticketstore.ro 

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente